De Tabaksschuur

Ontspannen kamperen doe je bij chaletpark en camping De Tabaksschuur. Aan de rand van de gemeente Rhenen is dit een mooie verblijfplaats voor het ontdekken van de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast kan je op het fraaie park ook heerlijk uitrusten. Zowel voor gezinnen met jonge kinderen als 50-plussers is het park dan ook uitermate geschikt.

Meer informatie

Genieten van de omgeving

Chaletpark en camping De Tabaksschuur ligt in het dorp Elst (Utrecht), onderdeel van de gemeente Rhenen. Het knusse dorp is een fijne plaats om te genieten van de rust. De Tabaksschuur is een mooie verblijfplaats voor het verkennen van de regio. Rhenen ligt op een steenworp afstand. Daarnaast zijn ook de bossen van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug dichtbij. Perfect voor mooie wandelingen, leuke dagjes uit en heerlijke fietstochten. Je kunt dan ook vanaf het park allerlei activiteiten ondernemen.

Vakantie bij De Tabaksschuur

Je kunt op het park heerlijk ontspannen tijdens een welverdiende vakantie. De horeca, sanitair, tennisbaan, sportveldje en andere faciliteiten zorgen voor een fijn verblijf. De kinderen kunnen zich er dan ook lekker uitleven. Terwijl je ook kunt genieten van de rust die het park te bieden heeft. Daarnaast beschikt het mooi aangelegde park over ruime kampeervelden. Ideaal als je wilt kamperen met een tent, caravan of camper. Ben je op zoek naar iets meer gemak? De chalets op het park zijn voorzien van alle benodigde comfort.


Contactgegevens

Bosweg 3 | 3922 GJ Elst (Utrecht) | info@tabaksschuur.nl | 0318 471 558

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s