Sport- Recreatiecentrum ’t Gastland

Bij Sport- en Recreatiecentrum ’t Gastland kun je terecht voor sportieve (binnen) activiteiten met het gehele gezin. Het sport- en recreatiecentrum in Rhenen beschikt over een zwembad, sporthal, fitness, zonnebanken en een bowling- en kegelbaan. Daarbij kun je wat lekkers te eten en te drinken halen in het sportcafé.

Zwemmen in Rhenen

Het enige (binnen) zwembad van Rhenen beschikt over twee baden. Dit is een wedstrijdbad en een ondiep instructiebad. Het zwembad wordt daarom niet alleen gebruikt voor vrij zwemmen maar ook voor zwemlessen en wedstrijdzwemmen. Hierdoor zijn er aangepaste tijden waarop vrij zwemmen mogelijk is. Er wordt daarom ook aangeraden om de zwemagenda van het sportcentrum te bekijken voorafgaand aan bezoek.

Bowlen & fitness

Naast het zwembad zijn er ook andere sportieve mogelijkheden in ’t Gastland. Het sport- en recreatiecentrum beschikt over bowling- en kegelbanen. Hiervoor is een reservering vereist. Rondom het bowlen zijn verschillende arrangementen te boeken. Daarnaast is er regelmatig discobowlen! Discoverlichting en swingende muziek voor jong en oud zorgen voor een leuke avond. Naast het bowlen is het ook mogelijk om te fitnessen in het sportcentrum. Bij Health Club Rhenen, gevestigd in ’t Gastland, is de hele week fitnessen mogelijk. Daarnaast zijn er ook diverse groepslessen zoals yoga, bootcampen en cycle. Op de website van Health Club Rhenen staat een rooster.


Contactgegevens

Groeneweg 58
3911 PG Rhenen
www.optisport.nl/
gastland@optisport.nl
0317 614 633

Op de website van ’t Gastland staan de verschillende tarieven weergegeven.

’t Gastland beschikt over voldoende parkeergelegenheden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s