Klassiek aan de Rijn

Cultuur en geschiedenis komen samen met Klassiek aan de Rijn. Klassiek aan de Rijn presenteert klassieke concerten in de Cunerakerk te Rhenen. De zeshonderd jaar oude kerk met een prachtige akoestiek. De perfecte plek om te genieten van klassieke muziekconcerten!

Klassiek aan de Rijn zorgt met regelmaat voor klassieke concerten gegeven door gerenommeerde musici. Twee voorbeelden van musici die onderdeel zijn geweest van de concertserie zijn Dominic Seldis, bekend als jurylid van Maestro en aanvoerder contrabassen Koninklijk Concertgebouw Orkest, en het bekende Nederlandse pianisten duo Lucas en Arthur Jussen. Op de website staat een overzicht van de komende concerten weergegeven. U kunt op de website ook kaarten bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch te bestellen. Indien een concert niet is uitverkocht, is het ook mogelijk om aan de kassa van de kerk kaarten te kopen.

Concert in de Cunerakerk Rhenen

Klassiek aan de Rijn organiseert elk concert in de Cunerakerk in Rhenen. De kerk is gebouwd in de laatgotische stijl. Door de verticaliteit en bogen heeft de kerk een goede akoestiek. Daarnaast heeft de honderden jaren oude kerk een prachtige uitstraling. Deze combinatie is dan ook een uniek podium voor de mooiste klassieke concerten.

Indien u wil parkeren bij de Cunerakerk in Rhenen raden wij u aan om gebruik te maken van de parkeerplaatsen Paardenmarkt, De Brakken en Buitenomme. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op vijf minuten loopafstand van de kerk. In het centrum zelf is beperkte gelegenheid waardoor het lastig kan zijn om te parkeren.


Contactgegevens

www.klassiekaanderijn.nl
info@klassiekaanderijn.nl
0317 618 513

De Cunerakerk is toegankelijk voor mindervaliden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s