Je vindt in Rhenen centrum vanzelfsprekend het winkelcentrum. Echter, de binnenstad heeft nog veel meer te bieden! Een knusse plek met een karakteristieke uitstraling. Kom je met de auto? Lees dan vooral onze tips om gratis te parkeren.

  • Rhenen Centrum
  • Cuneratoren
  • Rhenen Centrum
  • Rhenen Centrum

Gezellig winkelen

Je kunt leuk winkelen in Rhenen. Het merendeel van alle winkels zijn in Rhenen centrum gevestigd. Je vindt in de Molenstraat en de Herenstraat een aantal landelijk bekende winkelketens. Daarnaast zijn er leuke winkels van lokale ondernemers met unieke artikelen. Je komt hierdoor in de stad een goede mix van winkels tegen. Kleding, interieur, delicatessen en de dagelijkse benodigdheden zijn er allemaal te vinden. De stad biedt genoeg om een middag te shoppen!

Daarnaast is er elke donderdag (08.00 uur – 12.30 uur) markt in Rhenen centrum. Dit elke week is op de Frederik van de Paltshof. Marktlieden uit de regio bieden je er verse producten en mooie artikelen.

Horeca: lekker eten en drinken

Er zijn leuke restaurants in Rhenen centrum. Elk met een eigen stijl, smaak en mooie locatie in de stad. Fijn om bij te borrelen, lunchen of dineren. Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt van de restaurants in het centrum van de stad. Dan kan je nu alvast je favorieten kiezen. Meer zin in een snelle hap? Geen probleem! Er zijn verschillende cafetaria die je graag helpen. Daarnaast vind je midden in het centrum een ijssalon. Die wil je niet missen wanneer het zonnetje schijnt!

Rhenen centrum: stad met historisch karakter

Rhenen centrum kenmerkt zich door een karakteristieke bouwstijl. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de stad grotendeels verwoest. Het werd daarna herbouwd. Dit leidde tot een nieuw ontwerp gebaseerd op de Delftse School. Het zorgt voor een gezellige en unieke uitstraling van de binnenstad. Daarnaast staan er verschillende bezienswaardigheden en monumentale gebouwen. Bijvoorbeeld de Cunerakerk, stadsmuur en de Binnenmolen. Unieke gebouwen die de stad nog aantrekkelijker maken. En dan is er nog de langs stromende Nederrijn die het sfeerbeeld afmaakt. Wil je het centrum van Rhenen ontdekken? Er zijn verschillende activiteiten die dit mogelijk maken.


Adresgegevens

Frederik van de Paltshof
3911 LB Rhenen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s