Kanotocht Valleikanaal

De prachtige omgeving van Rhenen ontdekken vanaf het water. Je vaart tijdens de sportieve kanotocht over het Valleikanaal. Dwars door de binnenvelden van Rhenen naar Veenendaal.

De ongeveer tien kilometer lange vaarttocht start bij Zideris in Rhenen. Daarna vaar je stroomafwaarts door de omgeving. Het Valleikanaal is een relatief smal kanaal dat dwars door de binnenveldse weilanden stroomt gevoed met water van de Nederrijn. Tijdens de tocht kun je dan ook de rustieke en natuurlijke omgeving van Rhenen uitstekend ontdekken. Er zijn onderweg voldoende plekken om aan te meren voor bijvoorbeeld een rustpauze of picknick. Al varend over dit kanaal, dat in de periode 1935-1941 gegraven werd, brengt de tocht je uiteindelijk bij het eindpunt, restaurant Mucha in Veenendaal. Een mooie plek om lekker te kunnen afsluiten met een verdiende lekkernij!

Je dient de kanotocht over de Grift van tevoren te reserveren. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen, bellen of een mail te sturen. Deze gegevens staan onderaan de pagina vermeld. Het is mogelijk om vanaf het eindpunt teruggebracht te worden naar het beginpunt (maximaal vier personen per rit). Hiervoor worden extra kosten (7,50 euro per rit) in rekening gebracht.


Contactgegevens

Startpunt: Zideris, Cuneraweg 12, Rhenen
Eindpunt: Restaurant Mucha, De Sterke Arm 1, Veenendaal
www.kanoverhuuroost.nl
info@kanoverhuuroost.nl
06 235 321 98

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s