Wereldpaleis

Bij het Wereldpaleis in Rhenen kunt u onbeperkt genieten van heerlijke gerechten. Van wokgerechten tot pizza’s en gerechten van de grill, het is er allemaal en u kunt alles zelf samenstellen!

Restaurant nabij Ouwehands Dierenpark

Gelegen op de Grebbeberg, ligt het Wereldpaleis vlakbij Ouwehands Dierenpark. Een lekkere afsluiting van de dag nadat u bijvoorbeeld het dierenpark hebt bezocht of bij één van de andere activiteiten bent geweest. Het restaurant is geschikt voor families en kinderen. Doordat de kinderen zelf het eten kunnen halen, hoeven zij niet lang te wachten. Daarnaast hoeven zij ook niet stil te zitten als ze zijn uitgegeten. In het restaurant bevindt zich namelijk een kinderparadijs waar ze kunnen spelen. Hierdoor kunt u en uw gezelschap nog lekker verder tafelen of genieten van een kop koffie terwijl de kinderen zich vermaken.

All you can eat in Rhenen

Van oorsprong was dit het restaurant waar je onbeperkt kon wokken in Rhenen. Tegenwoordig is het restaurant uitgebreid en heeft het nu de naam Wereldpaleis Rhenen. Hier kunt u nu naast de vertrouwde wokgerechten, grill en warme / koude buffet genieten van nog vele andere soorten eten. Voorbeelden hiervan zijn sushi, pizza, pasta, Europese gerechten, salades en een uitgebreid nagerechten buffet. Voor een ieder die hier komt eten zit er dan ook wel wat lekkers tussen. U komt hierbij niet voor onaangename verassingen te staan. U betaald namelijk per persoon een vaste prijs voor alle onbeperkte gerechten en non-alcoholische dranken. Een ideaal all you can eat concept. Op de website van het restaurant vindt u een overzicht van de prijzen. Afhankelijk van de dag waarop u de eetgelegenheid bezoekt kan de vaste prijs namelijk verschillen.

Het Wereldpaleis in Rhenen is zeven dagen per week geopend vanaf 16.00 uur. Wij raden u aan om telefonisch te reserveren. Dit kunt u het best doen tussen 12.30 uur en 16.00 uur.


Contactgegevens

Grebbeweg 97
3911 AV Rhenen
www.wereldpaleis.nl
info@wereldpaleis.nl
0317 311 606

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s