Steakhouse Cunera

Steakhouse Cunera is een sfeervol vleesrestaurant in Rhenen waar u overdag ook kunt genieten van een kopje koffie of uitgebreide lunch.

Vleesrestaurant in Rhenen

Dit vleesrestaurant in Rhenen kenmerkt zich door de uitgebreide menukaart met voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. De hoofdgerechten kenmerken zich vooral door de ruime keuzemogelijkheden aan vleesgerechten. Onder andere steaks en burgers zijn ruim vertegenwoordigd op de menukaart. Deze gerechten worden bereid op een lavasteengrill voor een extra lekkere smaak. Daarnaast draagt ook de inrichting van Steakhouse Cunera bij aan de sfeer. Het vleesrestaurant is namelijk ingericht in western stijl. De ideale stijl die past bij een steakhouse! Tevens is er een ruim terras aanwezig waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Het restaurant heeft ook rekening gehouden met de kindergasten. Speciaal voor hen staan er enkele simpele kindergerechten op de menukaart.

Reserveren Steakhouse Cunera

Het is mogelijk om vanaf de website van Steakhouse Cunera online te reserveren. Daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch uw reservering doorgeven. Steakhouse Cunera is makkelijk te bereiken vanwege haar ligging naast het treinstation. Daarnaast beschikt het vleesrestaurant in Rhenen over een ruime parkeerplaats. Het is dan ook een perfecte laatste stop voordat u weer naar huis gaat na een dag vol vermaak in Rhenen!

Voor grote gezelschappen is het mogelijk om een aparte zaal te huren waar tot wel honderd mensen plaats kunnen nemen. Partijen en vergaderingen kunnen hier dan ook gegeven worden. Hiervoor dient u wel tijdig contact op te nemen met het restaurant.


Contactgegevens

Grebbeweg 1
3911 AS Rhenen
www.steakhouse-cunera.nl
info@steakhouse-cunera.nl
0317 612 426

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s