B&B Onder Ons

Je komt bij Bed en breakfast Onder Ons in een heerlijk rustieke omgeving. Uitzicht op landerijen, de Grebbeberg en een mooi vetrekpunt om de omgeving te ontdekken. Het in een souterrain gelegen appartement is een fijne plek voor maximaal vier personen. Daarnaast is er een tweepersoons appartement genaamd Groen.

Onder Ons bekijken

Midden in de rustieke omgeving van Achterberg

Aan de rand van het rustieke dorp Achterberg vind je bed en breakfast Onder Ons. Achterberg is onderdeel van de gemeente Rhenen. Je bevindt je midden tussen de landerijen rond het dorp. Vanuit de tuin heb je hierover een prachtig uitzicht. Het is dan ook een mooi startpunt voor een fietstocht of wandeling. Je bent met de auto in ongeveer tien minuten bij het centrum van Rhenen.

Indeling en faciliteiten

Bed en breakfast Onder Ons bevindt zich in het souterrain onder de woning van de eigenaren. Je hebt een eigen ingang. Daarnaast beschikt het appartement over een eigen woonkamer, keuken, douche, toilet en twee slaapkamers. Het appartement Groen heeft één slaapkamer. Er is WiFi beschikbaar en een gesloten berging voor fietsen. Bed en breakfast Onder Ons is van alle gemakken voorzien!

Ook voor kinderen is dit een fijne plek. In de grote afgesloten tuin kunnen ze zich helemaal uitleven. In de tuin staan o.a. een trampoline, zandbak, skelters en speeltoestel.

Onder Ons reserveren

Je kunt bij bed en breakfast Onder Ons in Achterberg reserveren via mail of telefoon.


Contactgegevens

De Dijk 26
3911 SN Achterberg
www.bb-onderons.nl
bb.onderons@gmail.com
06 534 172 79

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s