B&B Laarsenberg

In mei 2015 zijn de deuren geopend van B&B Laarsenberg in Rhenen. Al jaren geleden zijn we tot grote tevredenheid vanuit Utrecht naar deze prachtige omgeving verhuisd. Het is hier heerlijk rustig en u loopt zo het bos in (op 50 meter afstand).

B&B Laarsenberg reserveren

U kunt vanuit de B&B heerlijk wandelen en fietsen (routes zijn beschikbaar). Ouwehands Dierenpark ligt op loopafstand, maar ook zonder toegangskaartje is het mogelijk de beren en wolven te bewonderen. Graag geven we u omgevingstips.

Modern ingerichte studio

De B&B beschikt over een eigen ingang en is modern ingericht. Een zelfstandige studio voor twee personen met eigen badkamer en een klein terrasje. Als u wat langer blijft zult u waarschijnlijk de volledig ingerichte keuken, inclusief vaatwasser, waarderen. Met mooi weer kunt u ook gebruik maken van het grote terras en een heerlijke duik maken in het privé zwembad.

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Komt u met de trein? Station Rhenen is op slechts 500 meter afstand.


Contactgegevens

Radboudweg 15
3911 BE Rhenen
www.bbrhenen.nl
0317 618 242

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s