B&B Bovenweg

 BB BovenwegEen prachtige B&B midden in de natuur

Aan het uiterste puntje van de Utrechtse Heuvelrug op een steenworp van het pittoreske Rhenen vindt u Bed & Breakfast Bovenweg. Een heerlijke locatie om van uw nachtrust te genieten, het creatieve interieur te bekijken of de talloze mogelijkheden en het indrukwekkende natuurschoon in de omgeving te bezoeken.

B&B Bovenweg reserveren

Uitermate geschikt:

  • voor een weekendje weg
  • als uitvalsbasis voor sportieve recreactie
  • voor zakelijke overnachtingen van lang of korte duur

B&B Bovenweg bevindt zich in een vrijstaand pand in een landelijke omgeving met uitzicht over velden richting Rhenen. Door de kleinschaligheid weet u zich verzekerd van rust, ruimte en privacy. Uw verblijf in B&B Bovenweg is in alle opzichten een mooie ervaring. U wordt gastvrij welkom geheten en geniet daarna van de rust en van wat de omgeving te bieden heeft. Ervaar het zelf. Geniet van de mooie sfeer in B&B Bovenweg.

Kamers en faciliteiten

Bed breakfast Rhenen U heeft de beschikking over een ruime comfortabel en eigentijds ingerichte kamer. U maakt gebruik van moderne gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen en keukens, gratis wifi en een royale parkeergelegenheid. U kunt hier met zowel een klein als met een groter gezelschap terecht. Alle slaapkamers beschikken over comfortabele boxsprings, voldoende kastruimte voor uw kleding en een wastafel. De kamers geven uitzicht op de groene velden rond Rhenen.

Overnachten bed breakfastIn en rondom het gebouw zijn verschillende faciliteiten aanwezig. Er is een fijn terras bij bed en breakfast Bovenweg. U kunt hier dan ook lekker van de zon genieten. In de gemeenschappelijke ruimte kunt u zich terugtrekken om op uw gemak te lezen of te relaxen.

B&B Bovenweg reserveren

U kunt online of telefonisch uw reservering doorgeven. Het is mogelijk om één of meerdere kamers tegelijkertijd te boeken. Echter, u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een arrangement. Deze zijn zeker de moeite waard om te bekijken!


Contactgegevens

Bovenweg 70
3911 SG Rhenen
www.benbbovenweg.nl
info@benbbovenweg.nl
06 55 19 43 53

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s