Golden City

Golden City is een Chinees Restaurant in Rhenen waar verse ingrediënten en vakmanschap centraal staan. Vlees-, vis- en vegetarische gerechten, voor een ieder heeft dit in het centrum gelegen restaurant wat te bieden.

Chinees restaurant in Rhenen

Golden City is gevestigd in Rhenen, midden in het centrum. Hier zitten zij al sinds het jaar 1988. Toch is het restaurant altijd met haar tijd mee gegaan. Het is ingericht in Chinese stijl en kent een groot aanbod aan gerechten. Daarbij kunt u kiezen tussen twee manieren van dineren. Ten eerste is dit vanaf het à la carte menu. U kiest dan voor een specifiek menu. Ten tweede kunt u ook voor het Aziatische tapas concept kiezen. U kunt dan in verschillende rondes kiezen uit allerlei kleine hapjes. Ideaal als u niet kunt kiezen tussen al het lekkere eten! Het is alleen niet mogelijk om op zondag tapas te eten.

Het Chinees restaurant in Rhenen biedt diverse soorten gerechten. Naast gevogelte, vlees- en visgerechten zijn er ook verschillende vegetarische maaltijden mogelijk. Hierbij maken zij gebruik van verse ingrediënten zodat de smaak het best is. Het restaurant is dagelijks vanaf 16.00 uur geopend. U kunt vanaf dit tijdstip telefonisch reserveren bij Golden City.

Afhalen bij Golden City

Bij Golden City in Rhenen kunt u ook eten afhalen. Het is mogelijk om bij het restaurant te bestellen en mee te nemen. Daarnaast kunt u ook telefonisch bestellen. U hoeft dan niet zo lang te wachten in het restaurant. Wel zo makkelijk!


Contactgegevens

Herenstraat 43
3911 JB Rhenen
www.goldencityrhenen.nl
info@goldencityrhenen.nl
0317 615 012


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s