Cafetaria Misty

U heeft bij cafetaria Misty in Rhenen veel keuze. Een cafetaria met meer dan vijftig soorten snacks, drie soorten friet en sushi. Midden in het centrum genieten van een lekkere hap!

De uitgebreide cafetaria Misty menukaart

De menukaart van Misty is lekker groot. U kunt kiezen uit allerlei verschillende soorten friet, snacks en broodjes. Daarnaast zijn er ook menu maaltijden. Voor het middageten zijn er ook speciale lunch maaltijden. Er zijn dan bijvoorbeeld uitsmijters, wraps en belegde warme stokbroden te bestellen. Op de Misty menukaart staan ook vegetarische mogelijkheden. U zult dan ook altijd wel wat lekkers vinden op de menukaart. De keuze is reuze!

Sushi in Rhenen centrum!

Bent u in het centrum van Rhenen en heeft u zin in sushi? U kunt bij cafetaria Misty sushi bestellen. Op de menukaart staan verschillende soorten sushi nigiri, maki en temaki. Daarnaast kunt u ook kiezen uit sashimi en enkele warme hapjes. Cafetaria Misty ligt midden in het centrum. U eet dan ook op een mooie plek uw sushi in Rhenen centrum. U kijkt vanaf het terras recht op de toren van de Cunerakerk.

Openingstijden

Cafetaria Misty in Rhenen is elke dag van de week geopend. U bent vanaf 11:30 uur tot 22:30 uur van harte welkom. Alleen op zondag opent de snackbar iets later. Dit is om 12:00 uur. Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.


Contactgegevens

Frederik van de Paltshof 29-31
3911 LA Rhenen
www.cafetaria-misty.nl
info@cafetaria-misty.nl
0317 741 582

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s