La Shireen

La Shireen, een pizzeria en grillroom in het centrum van Rhenen. Het eten is er niet alleen lekker. Het is ook nog eens honderd procent halal!

La Shireen menu: 100% halal

Het menu van La Shireen bestaat uit een gevarieerde mix van maaltijden. U vindt op de menukaart een ruime keuze aan pizza’s en pasta’s. Hierbij zijn ook vegetarische mogelijkheden. Er staan ook vlees- en visgerechten op de kaart. U heeft dan ook veel opties om uit te kiezen. Alle gerechten zijn honderd procent halal. Dit betekent dat het voor moslims toegestaan is om te eten. Met elk gezelschap kunt u hier dus wel terecht. Restaurant La Shireen schenkt geen alcoholische dranken.

Gezellig eten in het centrum van Rhenen

Pizzeria en grillroom La Shireen bevindt zich in het centrum van Rhenen. U neemt er plaats in een restaurant met een gemoedelijke sfeer. U kunt er doen alsof u thuis bent. Fijn als u de dag wil afsluiten na een bezoek aan de stad. Het restaurant heeft een open keuken. U kunt daardoor vanaf uw tafel bekijken hoe de kok uw pizza aan het bereiden is. Altijd leuk om te zien!

Openingstijden

La Shireen in Rhenen is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur tot 22.00 uur. U kunt ook eten bestellen en thuis laten bezorgen. La Shireen bezorgt elke dag in Rhenen vanaf 17.00 uur. U wordt aangeraden om telefonisch te reserveren. Reserveringen via de mail worden niet aangenomen.


Contactgegevens

Herenstraat 45A
3911 JB Rhenen
www.lashireen.nl
info@lashireen.nl
0317 356 107

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s