Vakantiepark Boszoom

Op vakantiepark Boszoom kunt u genieten in één van de vakantiebungalows midden in de bosrijke omgeving van Rhenen. Een heerlijke plek om te overnachten.

Bekijk bungalows Vakantiepark Boszoom

Bungalowpark Rhenen

Vakantiepark Boszoom RhenenBij dit bungalowpark in Rhenen, dat onderdeel is van Vakantieoorden Energie, kunt u heerlijk tot rust komen. Het park ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Verschillende bossen en natuurgebieden, zoals Kwintelooijen, liggen vlakbij vakantiepark Boszoom. Ook voor de sportieveling is het park een mooi vertrekpunt. In de stadsbossen kunt u zich onder andere uitleven op de trimbaan of over de mountainbikeroute. Vanaf vakantiepark Boszoom is er ook voldoende gelegenheid tot wandelen en fietsen. Tevens is het centrum van Rhenen ook uitstekend bereikbaar vanaf het bungalowpark. In ongeveer vijf minuten rijdt u met de auto het centrum binnen. Ook alle andere bezienswaardigheden en activiteiten zijn goed en snel bereikbaar vanaf het park.

Faciliteiten

Vakantiepark Boszoom beschikt over een divers aanbod van veertien bungalows. De bungalows zijn uiteraard van alle gemakken voorzien zoals volledige inrichting, tv, radio en wifi. Daarnaast is er op het park een centrale wasruimte waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. Het park beschikt ook over een broodjes- en ontbijtservice. Via een online formulier kunt u hiervan gebruik maken. Voor de kinderen is er op het bungalowpark een speelterrein met onder andere een tafeltennistafel en basket. Materialen hiervoor kunt u eventueel afhalen bij de receptie. Het hele gezin kan zich hier uitstekend vermaken!

Reserveren vakantiepark Boszoom

Nadat u het aanbod van verschillende bungalows hebt bekeken is het mogelijk om online te reserveren bij vakantiepark Boszoom. Let wel goed op, op deze pagina worden ook accommodaties van het vakantiepark in Ouddorp weergegeven. Dit park is ook onderdeel van Vakantieoorden Energie.


Contactgegevens

Nieuwe Veenendaalseweg 228
3911 MS Rhenen
www.vakantieoordenenergie.nl
verhuur@vakantieoordenenergie.nl
06 252 751 63

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s