Vakantiepark De Thijmse Berg

Op vakantiepark De Thijmse Berg vindt u de ideale plek voor een zorgeloze vakantie. Een vijf-sterren recreatiepark dat van alle gemakken is voorzien. U gaat genieten midden tussen de bossen van Rhenen.

Meer informatie

De Thijmse Berg: een vakantiepark in de bossen van Rhenen

De perfecte ligging van het vakantiepark De Thijmse Berg maakt het uniek. Tussen de bossen van Rhenen kunnen natuurliefhebbers zich uitstekend vermaken. In de buurt van vakantiepark De Thijmse Berg starten enkele wandel- en mountainbikeroutes. Daarnaast is natuurgebied Kwintelooijen vlakbij. Een mooie plek om te recreëren en te genieten van de natuur. U bent ook snel bij het centrum van Rhenen. Het is dan ook een mooi startpunt voor alle activiteiten die u wilt gaan ondernemen!

Leuk voor jong en oud!

Vakantiepark De Thijmse Berg beschikt over faciliteiten voor jong en oud. Het park beschikt over twee zwembaden. Dit is een groot zwembad en een peuterbad. Daarnaast zijn er voor de kinderen indoor speelmogelijkheden en een animatieprogramma. Zij kunnen zich dan ook helemaal uitleven! Vanuit vakantiepark de Thijmse Berg worden ook regelmatig outdoor activiteiten georganiseerd zoals survival, boogschieten en kanovaren. In de prachtige natuur rond Rhenen kan het allemaal.

Eten & drinken

U zult op het vakantiepark aan eten en drinken niks tekort komen. Vakantiepark De Thijmse Berg beschikt over een snackbar en restaurant. Daarnaast is er een broodservice. U kunt na bestelling iedere dag verse broodjes afhalen bij de receptie.

Accommodatie, chalet of stacaravan huren

Er zijn verschillende mogelijkheden om een accommodatie te huren. Het park beschikt over verschillende chalets, lodges, en cottages. U kunt vanaf de website direct online reserveren. Ook worden er verschillende arrangementen aangeboden. U combineert uw verblijf dan met leuke activiteiten. Een aanrader om te bekijken!


Contactgegevens

Nieuwe Veenendaalseweg 229-231
3911 MJ Rhenen
www.thijmseberg.nl
Info@thijmseberg.nl
0317 612 384

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s