‘t Paviljoen

Bij ’t Paviljoen kunt u sfeervol overnachten op de Grebbeberg. Een hotel waar de bosrijke natuur binnen handbereik is. U geniet bij dit vier-sterren hotel in Rhenen van een heerlijk ontspannen verblijf.

Meer informatie

’t Paviljoen in Rhenen bevindt zich op een unieke locatie. Midden op de Grebbeberg! U kunt dit dan ook als is ideaal vertrekpunt gebruiken om Rhenen en omgeving te ontdekken. Vanaf het hotel kunt u direct de bossen inwandelen, fietsen, de Grebbelinie ontdekken of het Militair Ereveld bezichtigen. Daarnaast ligt het hotel in Rhenen naast Ouwehands Dierenpark. Het centrum van de stad aan de Nederrijn is ook goed bereikbaar. U rijdt met de auto in vijf minuten naar het centrum.

Overnachten op de Grebbeberg

Paviljoen Rhenen U vindt bij ’t Paviljoen comfortabele kamers met ruime faciliteiten. U kunt neerploffen op de stevige bedden, comfortabele stoelen of opfrissen in uw eigen badkamer. Er zijn vier kamertypes. Zo vind u altijd een kamer die bij u past. Elke kamer heeft namelijk zijn eigen kenmerken. Het is mogelijk om uw boeking online uit te voeren. Daarnaast zijn er diverse arrangementen. U kunt deze combineren zijn met uw overnachting.

Van alle gemakken voorzien

Hotel ’t Paviljoen in Rhenen heeft niet voor niets vier sterren. Diverse faciliteiten zorgen ervoor dat u kunt genieten tijdens uw verblijf bij ’t Paviljoen. Naast de comfortabele hotelkamers beschikt het hotel onder andere over een restaurant, bar, terras, recreatieruimte en een sauna. U kunt in het hele hotel gebruik maken van WiFi. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het huren van (elektrische) fietsen. Meer dan genoeg om lekker te kunnen genieten!

Bereikbaarheid

’t Paviljoen is gemakkelijk te bereiken. Vanaf het treinstation Rhenen loopt u in ongeveer tien minuten naar het hotel. Daarnaast beschikt het hotel over een ruime afsluitbare parkeerplaats en fietsenstalling.


Contactgegevens

Grebbeweg 103-105
3911 AV Rhenen
www.paviljoen.nl
Info@paviljoen.nl
0317 619 003

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s