Residence

Je vindt restaurant Residence Rhenen midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een prachtige en rustieke locatie waar je ontspannen kunt dineren.

Residence reserveren

Ultiem genieten van smaak en sfeer

Je proeft bij Residence Rhenen de klassieken smaken uit de Franse keuken. De gerechten hebben een eigen draai gekregen door een moderne presentatie. Daarnaast vind je op de menukaart gerechten geïnspireerd op het huidige seizoen. Hierbij is ook gedacht aan vegetarische gasten. In de open keuken van het restaurant zie je hoe de kok het eten bereid. Dit geeft nog meer sfeer aan het eigentijdse restaurant. Alle facetten voor een lekker diner zijn dan ook aanwezig. Je kunt er ook lunchen of (op reservering) een high-tea of high-wine doen.

Residence Rhenen beschikt ook over een fijn terras. Je kunt hier heerlijk genieten van de omgeving. Op het terras is ook een buitenkeuken. Deze is bij mooi weer geopend.

Residence Rhenen en restaurant de Rotisserie

Het restaurant van Residence Rhenen heet de Rotisserie. Restaurant Rotisserie heeft een aparte naam gekregen vanwege de andere mogelijkheden bij Residence. Voorbeelden hiervan zijn trouwerijen en zaalverhuur voor vergaderingen of speciale gelegenheden. Je kunt hier dus ook voor andere activiteiten goed terecht.

Openingstijden

Residence Rhenen is zeven dagen per week geopend vanaf 11:30 uur. Het restaurant sluit rond 22:00 uur. Er is een privé parkeerplaats waar je mag parkeren. Een reservering kan je ook telefonisch plaatsen.


Contactgegevens

Veenendaalsestraatweg 50
3921 CE Elst / Rhenen
www.residencerhenen.nl
info@residencerhenen.nl
0318 542 888

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s