Tambo

U vindt restaurant Tambo midden in het centrum van de stad. Een diner en wijnbar met een huiselijke sfeer. Leuk voor een gezellige avond uit eten in Rhenen.

Tambo reserveren

Restaurant en wijnbar in Rhenen

U kunt bij restaurant Tambo veel verschillende gerechten proeven. U stelt namelijk zelf uw 3- of 4-gangen diner samen. En dat is lastig kiezen met al die lekkere en moderne gerechten! U kunt gelukkig ook kiezen voor meerdere gerechten per gang. U heeft de keuze uit vlees-, vis- en vegetarische maaltijden. Daarnaast geniet u van heerlijke wijnen bij diner en wijnbar Tambo. De wijnarrangementen zijn lekker te combineren met uw gerechten. U gaat dan ook een smakelijke avond uit eten in Rhenen tegemoet!

Tambo: ontspannen in een huiselijke sfeer

De inrichting van de diner en wijnbar kenmerkt zich door de huiselijke sfeer. U heeft bij Tambo op een laagdrempelige manier een heerlijke avond. Midden in het knusse centrum van Rhenen. Het enthousiaste team helpt u graag. Kortom, alle ingrediënten voor een ontspannen avond zijn aanwezig.

Openingstijden

Restaurant Tambo in Rhenen is vanaf woensdag t/m zondag geopend. De diner en wijnbar gaat open om 17:00 uur. Rond 00:00 uur is sluitingstijd. U kunt telefonisch of via de website reserveren. Het kan lastig zijn om te parkeren in het centrum. U vindt op onze website informatie over parkeren in Rhenen centrum.


Contactgegevens

Herenstraat 33
3911 JB Rhenen
www.tambodiner.nl
info@tambodiner.nl
0317 617 167

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s