3 Zussen

3 Zussen, een sfeervolle loungebar en restaurant met lekker eten en drinken. Genieten op een mooie locatie aan de rand van Rhenen en Veenendaal. Een plek waar je ook lekker op het ruime (lounge)terras kunt plaatsnemen. Gewoon genieten!

3 Zussen reserveren

Een heerlijke menukaart voor lunch en diner

Voor lunch en diner heeft loungebar en restaurant 3 Zussen een aparte menukaart. Je vindt op de menukaarten voor zowel lunch als diner veel mogelijkheden. Er is keuze uit vlees-, vis en vegetarische gerechten. Je komt altijd wel wat lekkers tegen. De sfeervolle locatie met leuk opgemaakte gerechten zorgen dan ook voor een fijn bezoek. De 3 Zussen menukaart voor het diner heeft ook een apart kidsmenu.

High tea in Rhenen bij de 3 Zussen

Je bent ook voor een high tea in Rhenen bij de 3 Zussen aan het juiste adres. Een speciaal arrangement zorgt voor een gezellige en smakelijke ervaring. Je kunt de zoetigheden, sandwiches en hartige hapjes lekker proeven. Uiteraard zullen de verschillende soorten thee (en koffie) ook niet ontbreken. Let op, je moet reserveren voor de high tea. Deze high tea in Rhenen is niet mogelijk op het terras.

Openingstijden

Restaurant 3 Zussen in Rhenen is zeven dagen per week geopend. De openingstijden zijn vanaf 10:00 uur tot 23:00 uur. De keuken is geopend tot 21:30 uur. Je kunt gratis parkeren bij het restaurant. De reservering is ook via de mail en telefonisch te plaatsen. Loungebar en restaurant 3 Zussen is ook beschikbaar voor vergaderingen en / of feesten.


Contactgegevens

Kerkewijk Zuid 115
3911 SC Rhenen
www.restaurant3zussen.nl
reserveren@restaurant3zussen.nl
0318 512 936

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s