3 Zussen

3 Zussen, een sfeervolle loungebar en restaurant met lekker eten en drinken. Genieten op een mooie locatie aan de rand van Rhenen en Veenendaal. Een plek waar u ook lekker op het ruime (lounge)terras kunt plaatsnemen. Gewoon genieten!

3 Zussen reserveren

Een heerlijke menukaart voor lunch en diner

Voor lunch en diner heeft loungebar en restaurant 3 Zussen een aparte menukaart. U vindt op de menukaarten voor zowel lunch als diner veel mogelijkheden. Er is keuze uit vlees-, vis en vegetarische gerechten. U komt altijd wel wat lekkers tegen. De sfeervolle locatie met leuk opgemaakte gerechten zorgen dan ook voor een fijn bezoek. De 3 zussen menukaart voor het diner heeft ook een apart kidsmenu.

High tea in Rhenen bij de 3 Zussen

U bent ook voor een high tea in Rhenen bij de 3 Zussen aan het juiste adres. Een speciaal arrangement zorgt voor een gezellige en smakelijke ervaring. U kunt de zoetigheden, sandwiches en hartige hapjes lekker proeven. Uiteraard zullen de verschillende soorten thee (en koffie) ook niet ontbreken. Let op, u moet reserveren voor de high tea. Deze high tea in Rhenen is niet mogelijk op het terras.

Openingstijden

Restaurant 3 Zussen in Rhenen is zeven dagen per week geopend. De openingstijden zijn vanaf 10:00 uur tot 23:00 uur. De keuken is geopend tot 21:30 uur. U kunt gratis parkeren bij het restaurant. Uw reservering is ook via de mail en telefonisch te plaatsen. Loungebar en restaurant 3 Zussen is ook beschikbaar voor vergaderingen en / of feesten.


Contactgegevens

Kerkewijk Zuid 115
3911 SC Rhenen
www.restaurant3zussen.nl
reserveren@restaurant3zussen.nl
0318 512 936

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s