Ouwehands dierenpark

Sta oog in oog met de panda’s, ga op avontuur met Bamboo Bill en hang zelf de beest uit in RavotAapia, de grootste overdekte speeltuin in Europa. Ouwehands dierenpark Rhenen staat garant voor een dag vol vermaak!

Tickets bestellen

Zoo avontuurlijk!

In Ouwehands dierpark kan iedereen zich vermaken, jong en oud! Leer de bruine beren kennen door het Expeditie Berenbos. Het berenbos waar bruine beren, die vroeger mishandeld werden, weer onbezorgd kunnen leven. Of bekijk de gorilla’s vanuit het grootste verblijf van Europa die maar liefst tien meter hoog is! Vergeet ook niet om de spetterende zeeleeuwenshow te bezoeken. In de Blue Lagoon zetten enkele Californische zeeleeuwen samen met hun verzorgers een leuke voorstelling neer. En dan is er natuurlijk ook nog het hoogtepunt van Ouwehands dierenpark Rhenen…de panda’s!

Pandasia

Wu Wen en Xing Ya, de enige panda’s in Nederland, zijn te bewonderen in het prachtige verblijf Pandasia. De ruimte rondom de Chinese tempel, waar meerdere diersoorten hun onderdak hebben, kent een oppervlakte van maar liefst 9.000 vierkante meter. Een verblijf waar de panda’s van Ouwehands dierenpark zich helemaal kunnen uitleven! In de Chinese tempel is ook een restaurant en pandashop aanwezig.

Ouwehands Dierenpark is het gehele jaar geopend. Ook honden zijn er van harte welkom. Kijk voor de actuele openingstijden en toegangsprijzen op de website: www.ouwehand.nl


Contactgegevens

Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen
www.ouwehand.nl
info@ouwehand.nl
0317 650 200

Ouwehands dierenpark beschikt over voldoende parkeergelegenheden. Daarnaast is de dierentuin ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation ligt op loopafstand van de dierentuin en de bushalte bevindt zich voor de ingang van het park.


Foto header: Theo©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s