Magnolia

on

Puur genieten bij restaurant Magnolia in Rhenen. Een restaurant op de Grebbeberg waar u heerlijk kunt eten. Het is onderdeel van hotel ’t Paviljoen.

Meer informatie

Magnolia menukaart: het beste van elk seizoen

U vindt op de menukaart van Magnolia alleen gerechten met dagverse producten. Dit betekent dat van voorgerecht tot dessert, alles ambachtelijk is gemaakt. Het restaurant houdt hierbij rekening met de beste producten van het seizoen. U krijgt dan ook het lekkerst van de natuur op uw bord. Vanzelfsprekend kunt u bij restaurant Magnolia vanaf de menukaart bestellen. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor het suprisemenu. U krijgt dan een vijfgangen verassingsdiner van de chef-kok.

Culinair genieten bij dit restaurant op de Grebbeberg

Restaurant Magnolia is gelegen op de Grebbeberg. U komt bij het restaurant in een nette en toegankelijke sfeer terecht. Daarbij kunt u met lekker weer ook op het terras plaatsnemen. Magnolia ligt op loopafstand van Ouwehands Dierenpark. Het is dan ook een mooie plek om te dineren of lunchen na een bezoek aan het dierenpark. Daarnaast kunt u gelijk het bos op de Grebbeberg in lopen voor een wandeling. Heerlijk!

Openingstijden

De openingstijden van restaurant Magnolia in Rhenen wijken alleen op zondag af. Op zondag opent het restaurant om 12:00 uur en sluit om 21:00 uur. Alle overige dagen van de week gelden de openingstijden 12:00 uur – 21:30 uur. Er is een privé-parkeerplaats aanwezig met genoeg ruimte. U kunt de auto hier gemakkelijk parkeren.


Contactgegevens

Grebbeweg 103-105 | 3911 AV Rhenen | info@restaurant-magnolia.nl | 0317 619 003

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s