Winkelen in Rhenen is leuk, gezellig en vol mogelijkheden. Het centrum van Rhenen biedt een leuke mix van landelijke winkelketens, lokale winkeliers en gezellige restaurants. Verspreid over de Molenstraat, Frederik van de Paltshof en Herenstraat. Ontdek de authentieke sfeer tijdens het winkelen in Rhenen. Laat je verassen!

De winkels liggen in het hart van de stad. Door de Delftse bouwstijl en historische bouwwerken zoals de Cuneratoren en Binnenmolen, ga je in een unieke sfeer winkelen in Rhenen. Bovendien ligt de stad aan de Nederrijn. Het geeft het centrum een nog mooier aanzicht. Daarbij zijn er verschillende activiteiten en bezienswaardigheden in Rhenen. Het is daardoor een gezellige stad voor een dagje uit, weekend weg of vakantie.

Winkels in Rhenen

De binnenstad is knus en gezellig. De winkelstraten Molenstraat, Frederik van de Paltshof en Herenstraat zijn aan elkaar verbonden. De winkels liggen dan ook dichtbij elkaar. Naast landelijke winkelketens zoals Hema zijn er vele speciaalzaken. Veelal unieke kledingzaken en lokale winkels die producten verkopen die je niet snel ergens anders vind. Daarbij bieden de restaurants met terrassen plek om te borrelen, lunchen of lekker uit eten te gaan. Kortom, alles voor een gezellige middag shoppen is aanwezig.

Bereikbaarheid

Rhenen ligt op wandelafstand van het treinstation. In ongeveer tien minuten loop je het centrum binnen. Klaar om te gaan winkelen! Daarnaast kan je met de bus in het centrum uitstappen. Buslijn 50 stopt midden in het centrum bij bushalte Rhenen Stad. De stad is ook met de auto goed bereikbaar. Je mag overal gratis parkeren in Rhenen centrum. Op sommige plekken gelden wel tijdlimieten. We raden dan ook aan om altijd op de grotere parkeerplaatsen rond het centrum te parkeren.

Openingstijden

Voor een leuke middag winkelen in Rhenen is het vanzelfsprekend belangrijk dat de winkels open zijn. Je vindt daarom hieronder de grotendeels geldende openingstijden. Let op: de openingstijden kunnen per winkel afwijken.

  • Maandag: 12.00 – 17.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag: Gesloten

Met uitzondering van de supermarkten zijn de winkels in Rhenen op zondag niet open.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s