Op zoek naar tips om te wandelen in midden Nederland? Deze regio heeft je een hoop te bieden. En door de centrale ligging kan je er vanaf elke plaats in Nederland gemakkelijk komen. Dus trek je wandelschoenen aan en kom wandelen in midden Nederland. In dit artikel vind je wandelroute tips en lees je waarom Rhenen een mooi vertrekpunt is.In het midden van Nederland ligt Rhenen. Een stadje gelegen op de overgang van de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe. De Utrechtse Heuvelrug is na de Veluwe het grootste bosgebied van Nederland. Daarnaast kenmerkt de Betuwe zich door uiterwaarden en vele boomgaarden. Je hebt vanaf Rhenen dan ook veel mogelijkheden als je wilt wandelen in midden Nederland. Tientallen kilometers aan wandelpaden liggen klaar om ontdekt te worden.

Tips: Wandelroutes in midden Nederland

Er zijn allerlei wandelroutes in midden Nederland. Te veel om op te sommen. Hieronder vind je daarom vijf populaire routes om te wandelen in midden Nederland. Variërend van routes langs riviernatuur tot boswandelingen. Allemaal met Rhenen als startpunt.

Naast de opgesomde mogelijkheden lopen er nog meer wandelroutes door Rhenen. Bekijk ze in het overzicht.

Bezoek Rhenen

Ben jij enthousiast geworden om hier te wandelen in het midden van Nederland? Leuk! Denk er eens over na om je bezoek te combineren met één van de andere activiteiten. Rhenen heeft namelijk nog veel meer te bieden. Bekende attracties zoals Ouwehands Dierenpark en het Militair Ereveld worden veel bezocht. Maar ook de natuurgebieden en het authentieke stadscentrum zijn een bezoek waard.

Wandelvakantie of een weekend weg?

Je kunt uiteraard ook meerdere dagen in Rhenen verblijven. Leuk wanneer je op zoek bent naar een wandelvakantie of weekend weg. Bekijk welke hotels, vakantieparken en bed and breakfasts er zijn. Of bekijk gelijk één van de favorieten hieronder:

Ik ontvang een kleine vergoeding als je boekt via VisitRhenen. De pagina bevat daarom affiliate links.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s