Tips voor lekker picknicken in Rhenen

Er zijn verschillende plekken waar je kan picknicken in Rhenen. Na een wandeling, fietstocht of gewoon tijdens een ontspannen dag is dat een goed idee. Gezellig met het gezin, vrienden of familie. Met een lekker broodje en wat drinken komt dat vast goed. Door de mooie omgeving met bossen, binnenvelden en riviernatuur zijn er meerdere plekken te noemen. Hieronder vind je een paar tips.

Kwintelooijen

Dagrecratiegebied Kwintelooijen is één van de plekken waar je kan picknicken in Rhenen. De voormalige zandafgraving is tegenwoordig een natuurgebied waar natuur, sport en recreatie samen komen. Je pakt er je picknickmand uit voor een gezellige maaltijd. Kwintelooijen is ook geschikt voor spel en plezier. Er is genoeg ruimte om te voetballen, badmintonnen of een andere leuke activiteit. Handig als je met kinderen gaat picknicken in Rhenen. Kunnen ze alle energie kwijt!

Langs de Nederrijn

Een aantal plekken langs de Nedderrijn zijn geschikt voor een picknick in Rhenen. Met lekker weer kan je gewoon langs de kant van het water gaan zitten. Dat is al snel een goede plek! Ben je op zoek naar een plek waar ook mogelijkheden zijn om te spelen? Dan is een picknick ter hoogte van de Rijnkade een optie. Je vindt er namelijk aan de Rijnstraat die richting het centrum loopt een speelveld. Zo kan je de picknick leuk combineren met sportieve activiteiten!

Waar ga jij picknicken in Rhenen?

Er zijn meerdere mogelijkheden voor een gezellige picknick in Rhenen. Met een fijn zonnetje en mooie natuur om je heen is dat alleen maar genieten. Zorg er wel voor dat je altijd je spullen weer netjes opruimt. Het is slecht voor de natuur als het daar blijft liggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s