Wanneer het donker wordt, veranderd Ouwehands Dierenpark in een magische waterwereld. Metershoge lichtkunstwerken brengen het park tot leven wanneer de dieren slapen. Duik met lichtspektakel Aqualuna in een avond vol vermaak, entertainment en horeca. Een feest van licht voor jong en oud!

Of lees meer informatie (aff.)

  • Ouwehands Dierenpark Light Night 2022
  • Ouwehands Dierenpark Light Night 2022
  • Ouwehands Dierenpark Light Night 2022
  • Ouwehands Dierenpark Light Night 2022
  • Ouwehands Dierenpark Light Night 2022

Aqualuna in Ouwehands Dierenpark

Light Nights Aqualuna is vanaf 21 oktober t/m 4 maart 2023 te bezoeken. Reserveer online een kaartje voor Light Nights in Ouwehands Dierenpark en ontdek het magische lichtspektakel.

  • Light Nights ticket vanaf 10 jaar – €18,00
  • Light Nights ticket van 3 t/m 9 jaar – €15,50
  • Light Nights ticket t/m 2 jaar – Gratis

Wil je graag eerst de dieren zien en daarna Light Night bewonderen? Dan zijn er combinatietickets. Je kunt dan vanaf 15.00 uur de dierentuin in.

Ervaring van de local

Een lint van lichtspektakel over de waterwereld leidt door het park. Zeepaarden, walvissen, koralen en nog veel meer. Prachtig! Waar veel dieren genieten van hun nachtrust, zijn de panda’s in het verlichte Pandasia te bewonderen. In het binnenverblijf knaagden ze ongestoord aan de bamboe.

Ook de jonge gasten kunnen hun lol op bij Aqualuna. Naast de lichtkunstwerken is er ook entertainment. Er was een kleine voorstelling en RavotAapia was geopend. Daarnaast gaf gaf het park uitleg over de dieren. Een avond naar Light Night Aqualuna is daarmee een leuk uitje voor het hele gezin. 

Er is zo veel te zien dat het beschrijven van alle kunstwerken te ver gaat. Mijn persoonlijke favoriet waren de zeepaardjes aan het begin van de route. Een kunstwerk gemaakt met veel detail. Erg knap! Ik heb genoten van het lichtspektakel. Aqualuna in Ouwehands Dierenpark zorgt voor een spetterende avond.

(aff.)

Overnachten in Rhenen

Light Nights combineren met een overnachting in Rhenen? Ontdek de plekken waar je kunt overnachten in Rhenen. Of bekijk gelijk één van de favorieten:

De pagina bevat affiliate links.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s