Activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van Rhenen

Er zijn ontzettend veel leuke activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van Rhenen. Laat daarom vooral eens de stadsgrenzen van Rhenen achter je. Ontdek het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, bezoek de mooie stad Utrecht en ga terug in de tijd bij één van de vele kastelen die de regio rijk is. Neem de tijd en ontdek de activiteiten in de omgeving van Rhenen!

Kastelen & Landgoederen

In de omgeving van Rhenen liggen prachtige kastelen en landgoederen. Zoals kasteel De Haar of kasteel Amerongen. Waan je terug in de tijd. En ontdek de historie die achter de kasteelmuren schuil gaan. Een bezoek aan een kasteel of landgoed is leuk voor jong en oud.


Utrechtse Heuvelrug

Waan je in een oase van rust bij Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een natuurgebied met veel bijzondere dieren en planten. Het na de Veluwe grootste bosgebied van Nederland zit vol mooie wandelingen en activiteiten.


Leuke activiteiten

Voor een uurtje weg of een dag vol plezier. In Rhenen en omgeving zijn volop leuke activiteiten. Van musea tot attracties en sportieve activiteiten, er is in de regio veel te ondernemen en beleven. Onze tips: leef je uit bij The Maxx of ga naar het Spoorwegmuseum.


Utrecht

Het bruisende Utrecht ligt in de omgeving van Rhenen. De hoofdstad van de provincie is schitterend. De grachten, honderden bezienswaardigheden, activiteiten en gezellige restaurants zorgen voor een unieke sfeer in de eeuwenoude universiteitsstad.


Er zijn veel bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving van Rhenen. Of je nou een dagje weg, vakantie of weekend weg bent in deze streek. Met de natuur van de Utrechtse Heuvelrug, leuke activiteiten, mooie steden is er keuze genoeg. Welke bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving van Rhenen ga jij bezoeken?