Bewonder de dieren in Ouwehands Dierenpark en leer meer over hun natuurlijke leefgebied, de bedreiging van wilde soortgenoten en wat jij kunt doen om hen te beschermen. Sta neus aan neus met de ijsberen, loop onder de slingerende orang-oetans door en bespied de beren in Expeditie Berenbos. Ga op avontuur in Gorilla Adventure of bekijk de bijzondere nevelpanters en de Afrikaanse olifanten.

  • Ouwehands Dierenpark
  • Ouwehands Dierenpark Panda
  • Ouwehands Dierenpark

Meer informatie

Uniek in Nederland…de reuzenpanda’s!

Ontmoet de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in Ouwehands Dierenpark! Betreed de mystieke wereld van Pandasia en beleef de Chinese sfeer in één van de mooiste pandaverblijven ter wereld.

Nieuw in 2020

Vanaf het voorjaar van 2020 is de jonge ijsbeertweeling te bewonderen. Ook opent in 2020 het splinternieuwe bonoboverblijf waar je een groep van deze bedreigde diersoort kunt bewonderen.

Buiten óf overdekt spelen

Slinger in Gorilla Adventure door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla’s. Hang de beest uit in de grote overdekte speeljungle RavotAapia en ontdek spelenderwijs alles over de jungle en haar bewoners! Klauter als een doodshoofdaap langs touwen en door loopbruggen, ervaar de wiegende nesten van de wevervogels en ontmoet de vliegende honden in de griezel spelonk. Of betreed buiten het grote luchtkussen op de Maki Lounge en spring zo hoog als een ringstaartmaki!

Entertainment

Ontmoet Doctor Dodo en de Knettergekke Knappe Koppen en ga met hen mee op onderzoek naar het leven in het dierenpark. Of bezoek de gezellige theatershow met de hele familie.

Evenementen

In Ouwehands Dierenpark is altijd iets te beleven. Gedurende het jaar kun je diverse evenementen bezoeken. Zo is er een zomerevenement en bezoek je in het najaar het gezellige Park van Sint en het magische China Light Festival. Voor de actuele evenementen kijk je op www.ouwehand.nl/evenementen.


Contactgegevens

Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen
www.ouwehand.nl
info@ouwehand.nl
0317 650 200