Bed and Breakfast in de omgeving van Rhenen

Waar zijn bed and breakfasts in de omgeving van Rhenen? Uiteraard kan je ook terecht bij een bed and breakfast in Rhenen. Maar vind je daar geen geschikte verblijfsplek? Dan zijn er in de regio allerlei leuke B&B’s voor een fijne overnachting. We hebben van de aangrenzende steden en dorpen een selectie gemaakt. Direct online te boeken. Welk bed and breakfast in de omgeving van Rhenen vind jij het leukst? Bepaal de plaats en daarna het B&B dat het best bij jou past.

Bed and breakfast in Veenendaal

Een leuk bed and breakfast in de omgeving van Rhenen met een leuk winkelcentrum in de buurt? Veenendaal past dan goed bij jou. In het centrum zijn meer dan 300 winkels, cafés en restaurants gevestigd. Geniet tijdens zonnige dagen op één van de fijne terrassen. Of duik de twee overdekte winkelcentra in wanneer het regent. In Veenendaal hangt altijd het dorpse karakter van de plaats. Gezelligheid is dan ook gegarandeerd en het ligt op een korte afstand van Rhenen. Hieronder een selectie van B&B’s in Veenendaal:

Vanaf Veenendaal rijd je met de auto in 15 minuten naar Rhenen. Daarnaast is er ook een goede treinverbinding tussen de plaatsen. Na een fijne overnachting ben je dan ook snel op je bestemming.

Bed and breakfast in Wageningen

Voor een stad met studentensfeer, is Wageningen de stad die je zoekt. Ten oosten van Rhenen hangt er een levendige sfeer in de stad met historisch karakter. Door de jarenlange aanwezigheid van de landbouw universiteit, wonen er veel (internationale) studenten. Daarnaast zorgen de vele monumentale gebouwen en de Oude Kerk voor een gezellig stadscentrum waar allerlei restaurants en verrassende winkels zijn gevestigd. In Wageningen liggen onder andere deze bed and breakfasts in de omgeving van Rhenen:

Ga jij overnachten bij de B&B van een lokale inwoner in Wageningen? In ongeveer tien minuten ben je met de auto in Rhenen.

Bed and breakfast Utrechtse Heuvelrug

De gemeente Utrechtse Heuvelrug grenst aan de gemeente Rhenen. Hier liggen de historische dorpen Amerongen, Leersum, Doorn, Driebergen-Rijsenburg en Maarn. Sfeervolle dorpen waar de bossen van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug altijd dichtbij zijn. Bij deze bed and breakfasts in de omgeving van Rhenen komen de schitterende landschappen en het dorpsgevoel leuk samen. Heerlijk voor een wandeling of fietstocht. Dit is een selectie van bed & breakfasts in Utrechtse Heuvelrug:

De dorpen Amerongen, Leersum en Doorn liggen het dichtst bij Rhenen. Afhankelijk van je verblijfplaats rijd je er met de auto in 15 tot 25 minuten naartoe.

Bed and breakfast in Neder-Betuwe

De Nederrijn scheidt de gemeente Neder-Betuwe met de gemeente Rhenen. Maar door de Rijnbrug is het vanaf Rhenen een simpele oversteek. In de Neder-Betuwe heerst het landleven. Pittoreske dorpen en fruitboomgaarden kenmerken de omgeving. De B&B’s in de dorpen zijn een goede verblijfplaats wanneer je Rhenen en de Betuwe wilt ontdekken. Dit zijn de dorpen Dodewaard, Echteld, IJzendoorn, Kesteren, Ochten en Opheusden. Onder andere onderstaande bed and breakfast liggen er in de omgeving van Rhenen:

In maximaal 15 minuten rijd je vanaf de Neder-Betuwe met de auto naar Rhenen.

Waar ga jij overnachten?

Het aanbod aan bed and breakfast in de omgeving van Rhenen geeft je genoeg keus. Zit er toch geen leuke B&B voor je bij? Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten bij een vakantiepark, camping of hotel.

Ontdek Rhenen

Centraal gelegen in Nederland vind je stad aan de Nederrijn Rhenen. De knusse stad met een authentieke binnenstad, leuke attracties en omgeven door natuur. Het maakt de plaats tot een plek waar jong en oud zich kan vermaken. Voor een dagje uit, weekend weg of vakantie is er dan ook genoeg te verkennen en ontdekken. Bekijk op VisitRhenen wat deze levendige stad allemaal te bieden heeft.