Aan het uiterste puntje van de Utrechtse Heuvelrug op een steenworp van het pittoreske Rhenen vind je Bed & Breakfast Bovenweg. Een heerlijke locatie om van je nachtrust te genieten, het creatieve interieur te bekijken of de talloze mogelijkheden en het indrukwekkende natuurschoon in de omgeving te bezoeken.

Uitermate geschikt:

  • voor een weekendje weg
  • als uitvalsbasis voor sportieve recreactie
  • voor zakelijke overnachtingen van lang of korte duur

B&B Bovenweg bevindt zich in een vrijstaand pand in een landelijke omgeving met uitzicht over velden richting Rhenen. Door de kleinschaligheid weet je jezelf verzekerd van rust, ruimte en privacy. Je verblijf in B&B Bovenweg is in alle opzichten een mooie ervaring. Je wordt gastvrij welkom geheten en geniet daarna van de rust en van wat de omgeving te bieden heeft. Ervaar het zelf. Geniet van de mooie sfeer in B&B Bovenweg.

Kamers en faciliteiten

Je hebt de beschikking over een ruime comfortabel en eigentijds ingerichte kamer. Je maakt gebruik van moderne gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen en keukens, gratis wifi en een royale parkeergelegenheid. Je kunt hier met zowel een klein als met een groter gezelschap terecht. Alle slaapkamers beschikken over comfortabele boxsprings, voldoende kastruimte voor je kleding en een wastafel. De kamers geven uitzicht op de groene velden rond Rhenen.

In en rondom het gebouw zijn verschillende faciliteiten aanwezig. Er is een fijn terras bij bed en breakfast Bovenweg. Je kunt hier dan ook lekker van de zon genieten. In de gemeenschappelijke ruimte kan je jezelf terugtrekken om op je gemak te lezen of te relaxen.

B&B Bovenweg reserveren

Je kunt online reserveren. Het is mogelijk om één of meerdere kamers tegelijkertijd te boeken. Echter, je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een arrangement. Deze zijn zeker de moeite waard om te bekijken!


Contactgegevens

Bovenweg 70
3911 SG Rhenen
www.benbbovenweg.nl
info@benbbovenweg.nl
06 55 19 43 53