Je treft bij bed en breakfast ’t Rijnhuis in Rhenen een privé appartement met uitzicht over de Nederrijn. Gelegen bij het centrum en van alle gemakken voorzien. Een heerlijke plek voor twee personen!

Aan de rand van de oude binnenstad

Dit bed en breakfast is gelegen langs de oude binnenstad. Een mooi stukje Rhenen met historische sfeer en gebouwen. Je loopt gemakkelijk het centrum in naar gezellige restaurants en leuke bezienswaardigheden. Daarnaast stroomt de Nederrijn vlak langs ’t Rijnhuis. Een mooie plek voor het begin van een wandeling of fietstocht. Er zijn in Rhenen verschillende natuurgebieden met mooie wandelroutes.

Indeling en faciliteiten

Naast de mooi gelegen locatie is het privé appartement ook een heerlijke plek. ’t Rijnhuis in Rhenen beschikt over twee verdiepingen. Het is van alle gemakken voorzien. Je hebt er een eigen badkamer, toilet, fijne zitruimte en keuken. In de keuken zit een vaatwasser en lekker gevulde koelkast! De slaapkamer van ’t Rijnhuis is op de eerste verdieping. Je hebt vanuit deze kamer een mooi uitzicht over de Nederrijn. Daarnaast is het bed en breakfast van WiFi voorzien. Je komt er niets tekort!

’t Rijnhuis Rhenen reserveren

Je kunt zowel telefonisch als online reserveren bij ’t Rijnhuis in Rhenen. Bij aankomst is er voldoende ruimte in de straat om de auto te parkeren. Mocht de straat toch vol zijn, dan zijn er in Rhenen centrum voldoende andere ruime parkeergelegenheden. Je kunt dan natuurlijk eerst je spullen naar binnen brengen.


Contactgegevens

Rijnstraat 61
3911 KR Rhenen
www.rijnhuisrhenen.nl
06 111 603 25