Geniet je van luxe en exclusiviteit, maar ben je ook veel in de natuur te vinden? In B&B Trouwborst in Rhenen vloeien luxe en natuur in elkaar over. Omringd door bos, water en landerijen ligt de Bed & Breakfast op een prachtige locatie. De vele ramen en openslaande deuren bieden vrij uitzicht op de uitgestrekte omgeving, de Neder-Rijn en de tuin met vijvers en mooie watervallen.

Kamers

In B&B Trouwborst is een privé-appartement van twee verdiepingen. Ideaal voor gezinnen. Op de begane grond bevindt zich de keuken, badruimte en toilet. In de keuken bevind zich ook een koelkast en vaatwasser. Naast het privé-appartement zijn er twee kamers te boeken op de begane grond. Deze kamers zijn tot en met twee personen en hebben beide een privé badkamer. Vanuit de kamers kan je via de buitendeur direct bij het zwembad en terras. Wil je liever goedkoop genieten bij dit Bed & Breakfast, dan is er de Low-Budget kamer voor 1 persoon! Een kamer met eenpersoonsbed. Het is bij elk kamertype mogelijk om inclusief ontbijt te boeken.

Faciliteiten

Tijdens het verblijf kan je vrijblijvend gebruik maken van Wifi. Hierdoor kan je gerust wat werk afmaken, of een filmpje kijken op Netflix. Er is geen televisie, maar je kunt jezelf uitleven met onze boeken collectie. Of een wandeling maken door de prachtige groene tuin met vijvers en watervallen. Als het lekker weer is, kan je een boek lezen op het terras of in de tuin. Parkeren kan gewoon op het eigen terrein. Dus geen problemen met parkeren! Er is een eigen fitnesszaal waar je onbeperkt gebruik van kan maken.

B&B Trouwborst reserveren

Het is mogelijk om online een kamer te boeken bij B&B Trouwborst. Maak een keuze uit een van de kamers en reserveer direct.


Contactgegevens

B&B Trouwborst | Cuneralaan 69 | 3911 AB Rhenen | www.trouwborst.com | info@trouwborst.com | 0317 781 781