Blog VisitRhenen

De blog van VisitRhenen is de verzamelplek voor leuke tips, mooie verhalen en gezellige activiteiten. Geschreven door lokale inwoners om anderen te inspireren.

Ontdek Rhenen

Ontdek Rhenen aan de hand van onderstaande artikelen. Veel leesplezier!


Dierensporen Rhenen wandeling

Tips voor dierensporen herkennen tijdens je wandeling in Rhenen

Door de natuurgebieden in Rhenen kun je tijdens je wandeling goed dierensporen herkennen. De vele dieren in het wild laten er allerlei sporen achter. Je leest hieronder onze tips over veel voorkomende sporen.


Cunerakerk

Tips voor activiteiten en bezienswaardigheden in Rhenen

Op zoek naar tips voor activiteiten en bezienswaardigheden in Rhenen? We hebben een aantal van de interessantste voor je op een rijtje gezet.


Fietsen in Rhenen bos

4x prachtige fietstocht in Rhenen: over de Utrechtse Heuvelrug en langs de Rijn

Fietsen in Rhenen is heerlijk. Je komt langs prachtige natuur en ervaart de unieke omgeving. Maar hoe lopen de mooiste fietsroutes? Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet!


Hét overzicht: alle restaurants op de Grebbeberg

Er zijn leuke restaurants op de Grebbeberg om uit eten te gaan. Of je nou zin hebt in een lunch, kopje koffie of een uitgebreid diner. Je vindt het bij de restaurants op de Grebbeberg.


De big five van Rhenen, wilde dieren spotten in Nederland

Je spot in Rhenen volop grote wilde dieren van de Nederlandse natuur. Maar welke dieren zijn dit dan en waar spot je ze? Daarom de big five van Rhenen met typisch grote wilde dieren van Nederland.