Blog VisitRhenen

De blog van VisitRhenen is de verzamelplek voor leuke tips, mooie verhalen en gezellige activiteiten. Geschreven door de lokale inwoner om anderen te inspireren.

Ontdek Rhenen

Ontdek Rhenen aan de hand van onderstaande artikelen. Veel leesplezier!


De mooiste foto’s van Rhenen voor in huis

Rhenen kent veel mooie plekjes zoals de Cuneratoren, Grebbeberg en Nederrijn. Maar er is nog zo veel meer! Het maakt de plaats een populaire plek voor het maken van foto’s en schilderijen.


Dierensporen Rhenen wandeling

Tips voor dierensporen herkennen tijdens je wandeling in Rhenen

Door de natuurgebieden in Rhenen kun je tijdens je wandeling goed dierensporen herkennen. De vele dieren in het wild laten er allerlei sporen achter. Je leest hieronder onze tips over veel voorkomende sporen.


Rhenen centrum

Weekend weg op de Utrechtse Heuvelrug in Rhenen in 7 tips

Geniet van een weekend weg op de Utrechtse Heuvelrug in Rhenen. Ik vertel je wat er te doen is en de mogelijkheden voor overnachten.


Cunerakerk

Tips voor activiteiten en bezienswaardigheden in Rhenen

Op zoek naar tips voor activiteiten en bezienswaardigheden in Rhenen? We hebben een aantal van de interessantste voor je op een rijtje gezet.


Fietsen in Rhenen bos

4x prachtige fietstocht in Rhenen: over de Utrechtse Heuvelrug en langs de Rijn

Fietsen in Rhenen is heerlijk. Je komt langs prachtige natuur en ervaart de unieke omgeving. Maar hoe lopen de mooiste fietsroutes? Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet!