Blog VisitRhenen

De blog van VisitRhenen is de verzamelplek voor leuke tips, mooie verhalen en gezellige activiteiten. Geschreven door de lokale inwoner om anderen te inspireren.

Ontdek Rhenen

Ontdek Rhenen aan de hand van onderstaande artikelen. Veel leesplezier!


Grebbeberg Rhenen wandelroute

Hét overzicht: alle restaurants op de Grebbeberg

Er zijn leuke restaurants op de Grebbeberg om uit eten te gaan. Of je nou zin hebt in een lunch, kopje koffie of een uitgebreid diner. Je vindt het bij de restaurants op de Grebbeberg.


De big five van Rhenen, wilde dieren spotten in Nederland

Je spot in Rhenen volop grote wilde dieren van de Nederlandse natuur. Maar welke dieren zijn dit dan en waar spot je ze? Daarom de big five van Rhenen met typisch grote wilde dieren van Nederland.


Lunchen in Rhenen: bij deze restaurants wil je middageten

Lunchen in Rhenen, het stadje heeft veel lekkere restaurants. Maar waar moet je nou echt zijn voor een heerlijke lunch? Wij hebben een lijst voor je samengesteld met fijne restaurants. Perfect voor jouw middageten!


Wandelroute Grebbeberg

5x wandelen in Rhenen: boswandeling Utrechtse Heuvelrug en meer!

Wandelen in Rhenen, welke wandelroutes moet je nou gedaan hebben? Een boswandeling over de Utrechtse Heuvelrug, het riviernatuurlandschap of de heide, in Rhenen kan je alle kanten op!


Zo is de Utrechtse Heuvelrug ontstaan

Hoe is de Utrechtse Heuvelrug ontstaan? Een goede vraag! Het is namelijk heel bijzonder dat er in het vlakke Nederland een heuvelachtig gebied is ontstaan.