Een leuke camping in de omgeving van Rhenen. Door de mooie ligging aan de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe, zijn er veel mogelijkheden. Lekker kamperen tussen de fruitbomen of bosrijke natuur. Perfect om van een verdiende vakantie of lekker weekend weg te genieten. Je vindt in Rhenen vooral vakantieparken met huisjes en chalets. Wij maakten daarom een overzicht van leuke campings in de omgeving van Rhenen. Allemaal op een goed bereikbare afstand rondom Rhenen.

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin ligt in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Je kampeert er midden in de bosrijke omgeving van Leersum. De staanplaatsen zijn autovrij, wat absoluut bijdraagt aan de rust op het park. Je zal je niet vervelen op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin. Geniet van het restaurant, de theaterzaal, een avondje bowlen en de vele binnen- en buitenfaciliteiten voor kleine kinderen & tieners. Waaronder binnen- en buitenzwembaden. Deze leuke camping in de omgeving van Rhenen zorgt voor een ontspannen vakantie.

Meer informatie

Vakantiepark Eiland van Maurik

Op zoek naar een camping aan het water? Dan is Vakantiepark Eiland van Maurik wat je zoekt. De perfecte camping in de omgeving van Rhenen voor waterliefhebbers. Het 5-sterren park in de Betuwe is omringd door water. Maar heb je een keer geen zin om het meer in te gaan, dan kan je altijd naar het zwembad of één van de vele andere faciliteiten. Alles wat je van een 5-sterren camping mag verwachten, is aanwezig. Er zijn verschillende kampeervelden met eigen kenmerken, zodat je altijd een plek hebt die bij je past. Genieten maar!

Meer informatie

Vakantiepark Bonte Vlucht

Je vindt vakantiepark Bonte Vlucht in Doorn, een dorp midden op de Utrechtse Heuvelrug. De camping en ruim opgezette kampeerplaatsen zijn omgeven door bos. Het is daarom dan ook een mooi startpunt om te wandelen en fietsen. Daarnaast heeft het park een hoop te bieden voor kinderen: een openluchtzwembad met zonneweide, tennisbaan, kindertheater en de andere activiteiten zorgen voor genoeg vermaak. Geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant met het hele gezin of haal een snelle hap bij de snackbar. Kortom, een leuke camping in de omgeving van Rhenen voor gezinnen en natuurliefhebbers!

Meer informatie

Camping ‘t Eind

Je ervaart op Camping ‘t Eind in Overberg het plattelandsgevoel. Op het voormalig boerenbedrijf heerst gemoedelijkheid en rust. In combinatie met de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Perfect om lekker te ontspannen of weg te dutten na een bezoek aan Rhenen. Daarnaast zijn er op deze camping in de omgeving van Rhenen natuurlijk wel de benodigde voorzieningen. Speelfaciliteiten, dierenweide en schoon sanitair zorgen dat je lekker kunt ontspannen. Een aanrader voor natuurliefhebbers die willen genieten van de Nederlandse rust.

Meer informatie

De Tabaksschuur

In Elst (Utrecht) ligt chaletpark en camping De Tabaksschuur. De camping dankt haar naam aan de twee monumentale tabaksschuren op het park. De fraai aangelegde kampeervelden beschikken over ruime plekken. De horeca, sanitair, tennisbaan en andere faciliteiten zorgen voor een ontspannen verblijf. Daarnaast zijn de bossen van de Utrechtse Heuvelrug dichtbij. Zowel voor jonge gezinnen met kinderen als mensen die van sportieve ontspanning houden, is dit dan ook een leuke camping in de omgeving van Rhenen.

Meer informatie

Kamperen in het midden van Nederland

Campings in Rhenen of omgeving is kamperen in het midden van Nederland. Lekker centraal gelegen en je bent nooit ver weg. De hierboven beschreven campings ontvangen je graag. Daarnaast zijn er ook nog een aantal minicampings in de omgeving van Rhenen. Staat jouw ideale camping hier niet tussen? Kijk dan eens bij ANWB Camping. Je ziet hier een nog groter overzicht van alle campings op de Utrechtse Heuvelrug en Betuwe. Maar ook de rest van Nederland natuurlijk.