Een minicamping in Rhenen of omgeving brengt je naar de Utrechtse Heuvelrug of Betuwe. Prachtige streken met kleine campings waar je van een lekkere vakantie geniet. Fijn kamperen tussen de fruitbomen, kwetterende vogels en mooie natuur. Wij keken welke minicampings in Rhenen of omgeving liggen. Met vijf kleine campings als resultaat.

Kamperen in de omgeving van Rhenen

In Rhenen zelf vind je vooral vakantieparken. Maar je kan ook prachtig kamperen in de omgeving van Rhenen. Met de Betuwe en Utrechtse Heuvelrug voor de deur zijn daar genoeg mooie plekken te vinden. We zijn daarom op zoek gegaan naar minicampings in de omgeving van Rhenen. Uiteraard allemaal op een goed bereikbare afstand van Rhenen. In maximaal twintig minuten ben je met de auto in de stad. Onderstaande minicampings in de omgeving van Rhenen hebben allemaal een grootte van minder dan vijftig campingplaatsen.

Het Wielseveld

  • Minicamping omgeving rhenen

Je geniet bij Het Wielseveld van het buitenleven op het platteland. Deze minicamping in de omgeving van Rhenen is omgeven door boomsingels, fruitbomen en de weidse uitzichten. Heerlijk rustgevend op een gemoedelijke plek tussen de dorpjes Maurik en Eck en Wiel. Het Wielseveld bestaat uit drie veldjes, met een eigen karakter, waar de ruime staanplaatsen over zijn verdeeld. Daarbij zijn faciliteiten zoals een uniek modern sanitair en een speeltoestel aanwezig. Een charmante minicamping in de Betuwe voor een fijne vakantie.

De Betuwe Hoeve

In het nabij gelegen Ommeren ligt Camping De Betuwe Hoeve. Gelegen in de Betuwe grenst het aan een parkbos. Je wordt dan ook heerlijk wakker met het geluid van vogeltjes. Er zijn minder dan dertig staanplaatsen op deze minicamping in de omgeving van Rhenen. Een aantal staanplaatsen liggen in hofjes voor nog wat meer privacy. De omgeving leent zich voor vissen, varen, golfen, wandelen en fietsen. Een mooi startpunt om de Betuwe en Rhenen te ontdekken. Daarnaast kan je er elke zaterdagmiddag genieten van een gezellig borrel uur.

Andere minicampings omgeving Rhenen

Naast de genoemde kleine campings op de Utrechtse Heuvelrug en Betuwe zijn er meer mogelijkheden. Een ideale bestemming voor een vakantie of weekend weg. Door de korte reisafstand van Rhenen zijn dit mooie minicampings om naartoe te gaan:

Naast deze minicampings in Rhenen en omgeving, zijn er ook een aantal grotere campings. Staat jouw ideale camping hier niet tussen? Kijk dan eens bij ANWB Camping. Je zoekt hier tussen campings afgestemd op jouw wensen. Het geeft een overzicht van alle mini campings op de Utrechtse Heuvelrug en Betuwe. Maar ook de rest van Nederland natuurlijk.