Op zoek naar een hotel in de omgeving van Rhenen. Uiteraard zijn er ook hotels in Rhenen. Maar wat als daar geen geschikte locatie is? Je hebt in de regio keuze uit meer dan genoeg verschillende hotels. De plaatsen Veenendaal en Wageningen grenzen aan de gemeente Rhenen. Net als de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Neder-Betuwe die bestaan uit meerdere dorpen. Deze steden en dorpen bieden genoeg aanbod van hotels in de omgeving van Rhenen. Waar ben jij naar op zoek? Bepaal de plaats en daarna het hotel dat het best bij jou past.

Hotel in Veenendaal

Zoek je een hotel in de omgeving van Rhenen waar je ook kunt shoppen? Dan is Veenendaal jouw plek om te overnachten. Veenendaal heeft een dorps karakter met veel mogelijkheden om te winkelen. Het centrum van de plaats kenmerkt zich door ruim 300 winkels, cafés en restaurants. Het is daarmee een mooie uitvalsbasis als je wilt winkelen in combinatie met het ontdekken van de regio Rhenen.

Vanaf Veenendaal rijd je in 15 minuten naar Rhenen. Daarnaast is er ook een goede treinverbinding tussen de plaatsen.

Hotel in Wageningen

Wageningen kenmerkt zich als een studentenstad. Het zorgt voor een levendige sfeer in de stad met een historisch karakter. Ontstaan door de vele monumentale gebouwen en jarenlange vestiging van de landbouw universiteit. Rondom de Oude kerk vind je een gezellig stadscentrum met leuke terrassen en restaurants. Wageningen biedt meerdere hotels die in de omgeving van Rhenen liggen:

Ga jij slapen in Wageningen? Je bent vanaf daar snel in Rhenen. In ongeveer tien minuten rijd je er met de auto naar toe. Na een fijne overnachting ben je dan ook snel op je bestemming.

Hotel in Utrechtse Heuvelrug

In de gemeente Utrechtse Heuvelrug liggen de dorpen Amerongen, Leersum, Doorn, Driebergen-Rijsenburg en Maarn. Sfeervolle dorpen gelegen tegen de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De natuur is er dan ook altijd dichtbij. Deze hotels in de omgeving van Rhenen liggen ook veelal in de buurt van het bos. Een mooie plek voor natuurliefhebbers die houden van bosrijke natuur. Dit is het aanbod van hotels:

De dorpen Amerongen, Leersum en Doorn liggen het dichtst bij Rhenen. Afhankelijk van je verblijfplaats rijd je er met de auto in 15 tot 25 minuten naartoe.

Hotel in Neder-Betuwe

De gemeente Neder-Betuwe ligt vanaf Rhenen aan de overkant van de Nederrijn. Je vindt er de Betuwse dorpen Dodewaard, Echteld, IJzendoorn, Kesteren, Ochten en Opheusden. Het landleven en fruitboomgaarden kenmerken de omgeving. De karakteristieke dorpjes zijn een mooie verblijfplaats wanneer je Rhenen en de Betuwe wilt ontdekken. De volgende hotels liggen in de Neder-Betuwe:

Is een hotel in de Neder-Betuwe jouw bestemming? Vanaf dit hotel in de omgeving Rhenen rijd je in maximaal 15 minuten naar de Rijnbrug. Na de brug overgestoken te hebben ben je in Rhenen.

Waar ga jij overnachten?

Door de vele hotels in de omgeving van Rhenen is er genoeg keus. Met variaties als een hotel met verzorgd ontbijt of zwembad tot hotels in het stadscentrum of langs de natuur. In deze regio kan je lekker slapen en ontspannen. Zit er toch geen hotelkamer voor je bij? Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten bij een vakantiepark, camping of bed en breakfast.

Ontdek Rhenen

In het midden van Nederland vind je de knusse stad Rhenen. De stad met een authentiek stadscentrum, populaire attracties en omgeven door natuur. Het maakt de plaats tot een plek waar jong en oud zich kan vermaken. Er is dan ook genoeg om te gaan ontdekken tijdens een vakantie of weekend weg. Bekijk op VisitRhenen wat deze levendige stad allemaal te bieden heeft.