Bij ’t Paviljoen kan je sfeervol overnachten op de Grebbeberg. Een hotel waar de bosrijke natuur binnen handbereik is. Je geniet bij dit vier-sterren hotel in Rhenen van een heerlijk ontspannen verblijf.

  • Hotel 't Paviljoen

’t Paviljoen in Rhenen bevindt zich op een unieke locatie. Midden op de Grebbeberg! Je kunt dit dan ook als ideaal vertrekpunt gebruiken om Rhenen en omgeving te ontdekken. Vanaf het hotel kan je direct de bossen in wandelen, fietsen, de Grebbelinie ontdekken of het Militair Ereveld bezichtigen. Daarnaast ligt het hotel in Rhenen naast Ouwehands Dierenpark. Het centrum van de stad aan de Nederrijn is ook goed bereikbaar. Je rijdt met de auto in vijf minuten naar het centrum.

Overnachten op de Grebbeberg

Je vindt bij ’t Paviljoen comfortabele kamers met ruime faciliteiten. Je kunt neerploffen op de stevige bedden, comfortabele stoelen of opfrissen in je eigen badkamer. Er zijn vier kamertypes. Zo vind je altijd een kamer die bij je past. Elke kamer heeft namelijk zijn eigen kenmerken. Het is mogelijk om uw boeking online uit te voeren. Daarnaast zijn er diverse arrangementen. Je kunt deze combineren zijn met je overnachting.

Van alle gemakken voorzien

Hotel ’t Paviljoen in Rhenen heeft niet voor niets vier sterren. Diverse faciliteiten zorgen ervoor dat je kunt genieten tijdens je verblijf bij ’t Paviljoen. Naast de comfortabele hotelkamers beschikt het hotel onder andere over een restaurant, bar, terras, recreatieruimte en een sauna. Je kunt in het hele hotel gebruik maken van WiFi. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het huren van (elektrische) fietsen. Meer dan genoeg om lekker te kunnen genieten!

Bereikbaarheid hotel ’t Paviljoen

’t Paviljoen is gemakkelijk te bereiken. Vanaf het treinstation Rhenen loop je in ongeveer tien minuten naar het hotel. Daarnaast beschikt het hotel over een ruime afsluitbare parkeerplaats en fietsenstalling.


Contactgegevens

Grebbeweg 103-105
3911 AV Rhenen
www.paviljoen.nl
Info@paviljoen.nl
0317 619 003