Openbaar vervoer Rhenen

Met het openbaar vervoer naar Rhenen. Je bezoek aan de stad begint al tijdens de reis er naartoe. Op naar een leuk dagje uit, weekend weg of lekkere vakantie. Met de trein en bus is Rhenen goed bereikbaar. Het openbaar vervoer is daarmee een goede optie als reismiddel. Met de OV-chipkaart is het slechts een kwestie van inchecken en uitchecken. Op deze pagina vind je meer informatie over het openbaar vervoer naar Rhenen.

Met de trein naar Rhenen

Door de aanwezigheid van een treinstation reis je gemakkelijk met de trein naar Rhenen. De sprinter vanaf Uitgeest heeft Rhenen als eindstation. Onderweg stopt de trein op enkele grote stations zoals Amsterdam CS en Utrecht CS. De trein stopt ook bij de aangrenzende plaats Veenendaal. Vanaf het treinstation Rhenen liggen veelbezochte plekken zoals het dierenpark en het stadscentrum op tien minuten loopafstand. Ook het Militair Ereveld is vanaf het station goed bereikbaar.

Mocht je vanuit de omgeving Arnhem / Nijmegen met de trein naar Rhenen willen. Dan kan je ook vanaf Arnhem de trein naar Tiel nemen. Je stapt dan uit bij treinstation Kesteren. Vanaf dit station rijden verschillende bussen naar Rhenen.

Met de bus naar Rhenen

Het is ook mogelijk om met de bus naar Rhenen te komen. Verschillende buslijnen rijden vanuit de omgeving door Rhenen en stoppen bij verschillende bushaltes. Bushalte Station/Tuinlaan is de dichtstbijzijnde halte bij het treinstation. Kijk op 9292 voor het plannen van je reis.

OV-Fiets in Rhenen

Je kan de OV-Fiets in Rhenen gebruiken. Bij het treinstation is een zelfservice huurlocatie. Met de OV-chipkaart kan je er een fiets huren. De fiets is in Rhenen een fijn vervoersmiddel. Door de relatief korte afstanden is alles goed bereikbaar. Tip: bekijk van te voren het aantal fietsen dat beschikbaar is. Wel zo handig!