In een natuurhuisje in Rhenen geniet je van de natuur. Wakker worden bij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Of tussen de weidse velden van het Binnenveld. Je komt helemaal tot rust. Ik vertel je over een paar natuurhuisjes in Rhenen.

Natuurhuisje in Rhenen

De natuurhuisjes in Rhenen liggen vooral aan de rand van de plaats. Of in de omliggende dorpen. Past een vakantiehuisje in de buurt van het bos bij jou? Of overnacht je liever op het platteland of tussen de boomgaarden? Lees snel verder als dat is wat je zoekt.

Op het platteland

Zoek je een natuurhuisje in Rhenen in de weidse natuur? In de dorpen rondom Rhenen is een mooie landelijke omgeving. Er staat een natuurhuisje voor vier personen in Achterberg. Met uitzicht over de landerijen en een zwembad. Achterberg is het kleinste dorp in de gemeente. Er heerst de sfeer van het platteland. Boerderijen en het weidse landschap kenmerken het dorp.

Aan de rand van het bos

Er ligt een natuurhuisje in Rhenen aan de rand van het bos. Een plek waar je kunt overnachten met zes personen. Omgeven door het bos van de Utrechtse Heuvelrug en enkele weilanden, geniet je er van de rust. Een mooie plek voor het starten van een boswandeling.

Tussen de boomgaarden

Een andere optie is om in de Betuwe te overnachten. Een streek met pittoreske dorpen, boomgaarden en riviernatuur. Dit gezellige natuurhuisje in de Betuwe, op een erf vol fruitbomen, is rustig gelegen achter de Waaldijk. En je bent met een kwartiertje reistijd vlakbij Rhenen.

Wil je toch nog even verder kijken? Bekijk dan het overzicht met alle natuurhuisjes in Rhenen.

Natuur in Rhenen

Je ontdekt vanaf je natuurhuisje in Rhenen de mooie en afwisselende natuur. De heuvelachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug zijn het ontdekken waard. En dan zijn er ook de uiterwaarden bij de langsstromende Nederrijn. Die combinatie zorgt voor een afwisselende natuur waar bos, heide en grasland in elkaar overlopen. Je ontdekt dit zelf met de leuke wandelroutes in Rhenen. Of kies voor mooie fietsroutes. De natuur in Rhenen is een perfecte combinatie met jouw vakantiehuisje.

Overnachten in Rhenen

Wil je verder kijken naar plekken om te overnachten? Naast een natuurhuisje in Rhenen zijn er ook hotels, vakantieparken, campings en B&B’s. Bekijk bijvoorbeeld de populaire verblijven hieronder:

Ik ontvang een kleine vergoeding als je boekt via VisitRhenen. Zonder dat jij extra betaald. De pagina bevat daarom affiliate links.