Wil jij overnachten in de Betuwe? Groot gelijk! Het is een prachtige streek met de langsstromende rivieren, dijken, fruitgaarden en pittoreske dorpjes. De Neder-Betuwe is zo’n gemeente met dit mooie landschap. Om je op weg te helpen, geef ik je tips voor een B&B of hotel in de Betuwe.

Kom je Rhenen bezoeken terwijl je overnacht in de Betuwe? Grenzend aan de gemeente Neder-Betuwe, rijd je bij het oversteken van de Rijnbrug bij Kesteren gelijk Rhenen in. Ontdek op VisitRhenen wat je er allemaal kunt beleven.

Waar overnachten in de Neder Betuwe?

In de Neder Betuwe zijn een aantal hotels en B&B’s. In deze blog zocht ik een aantal locaties voor je bij elkaar om te overnachten in de Betuwe. Ik heb bij elk verblijf een link geplaatst, zodat je gelijk verder kunt kijken en boeken. Lekker makkelijk!

Hotel in de Betuwe

Geniet van een ontspannen verblijf bij een hotel in de Betuwe. Bekijk hieronder de hotels die ik bij je onder de aandacht wil brengen:

1. Fruitpark Hotel & Spa – Ochten

Fruitpark Hotel & Spa (aff.) ligt bij de fruitbomen in Ochten. Het vier sterren hotel heeft onder andere een welness. Daarnaast is er een fruitpark. Een park met honderden streekgebonden fruitbomen, een boerderij, speeltuin en meer.

2. Hotel van Balveren – Echteld

Overnachten in de Betuwe bij Hotel van Balveren (aff.) brengt je naar het dorpje Echteld. Het knusse hotel in de Betuwe is gevestigd in een oude herberg. Vlakbij kasteel Wijenburg. Bij het verblijf is een restaurant en terras aanwezig.

Bed en breakfast in de Betuwe

Een bed en breakfast in de Betuwe is leuk wanneer je in rust en ruimte wilt overnachten. Vaak bij lokale inwoners. Ik heb drie goed beoordeelde B&B’s in de Betuwe onder elkaar gezet:

3. B&B Het Zwanennest – Lienden

B&B Het Zwanennest (aff.) ligt in het buitengebied rond Lienden. Met natuurgebied Marsdiep als omgeving is het een rustige plek. Deze bed en breakfast in de Betuwe heeft een eigen badkamer, toilet en aparte woonkamer.

4. B&B Hoff van Eldik – Ochten

Op een rustige plek in Ochten staat B&B Hoff van Eldik (aff.). Je gaat hier overnachten in de Betuwe bij een vrijstaande lodge. De bed en breakfast heeft een eigen woonkamer, badkamer en veranda.

5. B&B De Rijnban – Opheusden

B&B De Rijnban (aff.) is gevestigd in Opheusden. Het vrijstaande vakantieverblijf is een omgebouwde oude schuur. De bed en breakfast heeft een keuken, badkamer, zithoek en terras. Daarnaast is er optioneel een sauna te gebruiken.

Overnacht vlakbij de Betuwe in Rhenen

Rhenen grenst aan de Betuwe en is daardoor een mooi vertrekpunt na een overnachting. Als inwoner van Rhenen deel ik op VisitRhenen informatie en mijn ervaringen over de plaats en omgeving. Nieuwsgierig waar je in Rhenen kunt slapen? Bekijk dan mijn overzicht voor overnachten in Rhenen. Je vindt er de hotels, vakantieparken en bed en breakfast.

Deze pagina bevat affiliate links.