Tussen de dijken en boomgaarden van de Betuwe ligt Camping Betuwe. Een camping in Kesteren, waar ook vakantieaccommodaties staan, voor jong en oud. Duik in het verfrissende meer, schuif aan in de brasserie en vermaak je met de spelfaciliteiten. Nieuwsgierig? Lees verder over de algemene informatie, prijsvergelijking en tips voor deze camping in de buurt van Rhenen.

Vind de beste prijs voor Camping Betuwe
Camping BetuweBekijk
ANWB CampingBekijk
(aff.)
  • Camping Betuwe
  • Camping Betuwe bij Rhenen
  • Camping Betuwe
  • Camping Betuwe Speeltuin
  • Camping Betuwe Terras

Vakantie in de Betuwe bij Camping Betuwe

In het hart van de Betuwe vier jij je vakantie bij Camping Betuwe. De camping in Kesteren ligt tussen de boomgaarden in het rivierengebied. Een plek waar je geniet van rust en ruimte. Er zijn ook genoeg activiteiten voor kinderen. Zoals speeltuinen, springkussen, activiteitenprogramma en spelactiviteiten. Camping Betuwe is een verblijf voor de hele familie.

Camping Betuwe heeft allerlei mogelijkheden voor een verblijf. Er zijn ruime kampeerplekken voor de kampeerders. Vier je liever vakantie zonder eigen tent of caravan? Dan staan er vakantieaccommodaties zoals safaritenten en trekkershutten klaar.

Faciliteiten

De faciliteiten van Camping Betuwe bieden vermaak voor jong en oud. Kijk voor alle faciliteiten op de boeking-sites. Hieronder staan een aantal hoogtepunten:

  • Vis- en zwemmeer
  • Brasserie & snackbar
  • Startpunt voor fietsroutes (incl. fietsverhuur)
  • Speeltuinen en spelfaciliteiten zoals een tafeltennistafel
  • Activiteitenprogramma voor kinderen (vakanties)

Tips van de local

Camping Betuwe heeft een unieke ligging. De camping in Kesteren ligt in het hart van de Betuwe en aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Deze plek is dus een mooi startpunt voor activiteiten en een dagje uit. Breng daarom ook zeker een bezoek aan Rhenen. Het centrum van de stad is dichtbij de camping (5 km).

Ik raad je een bezoek aan Ouwehands Dierenpark en Militair Ereveld Grebbeberg aan. Voor de natuurliefhebber liggen er in Rhenen mooie wandelroutes klaar. Mijn persoonlijke favoriet is de gemarkeerde route Grebbeberg. Wandel je graag langere afstanden? Dan tip ik je de Trage Tocht Grebbeberg.

Overnachten bij Camping Betuwe

Vind de beste prijs voor Camping Betuwe
Camping BetuweBekijk
ANWB CampingBekijk
(aff.)

Er kunnen wijzigingen zijn sinds mijn laatste update. Op de boekingssites staat altijd de actuele informatie. De pagina bevat affiliate links.