Moeke

Bij grand café Moeke kunt u lekker lunchen of ’s avonds eten. Ook voor een borrel of kop koffie is dit een leuke plek. En dat allemaal aan de oever van de Nederrijn. Een unieke plek met prachtig uitzicht.

Grand café in Rhenen aan het water

Moeke is een grand café in Rhenen aan het water. Het ligt op loopafstand van het centrum. Het is dan ook een heerlijke plek voor uw lunch of diner. Daarnaast kunt u er ook lekker borrelen. Het grand café beschikt over een ruim terras. Hier heeft u een prachtig zicht over de Nederrijn. Natuurlijk kunt u ook in een gezellige sfeer binnen zitten. De inrichting zorgt dat u leuk kunt eten met vrienden of familie.

“Ik zit even bij Moeke”

Gezelligheid en lekker genieten staan centraal als je bij grand café Moeke zit. Ze beschikken over een menu met veel keuzes. Vlees, vis en vegetarische gerechten staan allemaal op de menukaart. U kunt er ook lunchen. Er is een speciale lunchkaart met o.a. salades, soepen, broodjes en warme gerechten. U kunt hier dus uitstekend terecht voor een lekkere lunch. “Ik zit even bij Moeke” is een mooi excuus om het wat later te maken. Iedereen houdt namelijk toch van Moeke?

Openingstijden

Grand café Moeke is elke dag vanaf 10.00 uur geopend. Bij Moeke bent u altijd welkom. Reserveren kan alleen voor groepen vanaf zes personen. U kunt hiervoor telefonisch of per e-mail contact opnemen. Er zijn genoeg gratis plekken om te parkeren. U kunt de auto er dus goed kwijt.

Grand café Moeke in Rhenen is tevens de locatie van havenmeester van de passantenhaven.


Contactgegevens

Veerplein 1 | 3911 TN Rhenen | www.moekerhenen.nl | info@moekerhenen.nl | 0317 616 161

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s