Proef de Libanese keuken bij restaurant Al Orzaal in Rhenen. Met het uitgebreide aanbod aan gerechten word je meegenomen in de heerlijke smaken die Libanon te bieden heeft.

Meer informatie

Libanees restaurant in Rhenen

Al Orzaal is gelegen bij het centrum. Het Libanees restaurant in Rhenen opende voor het eerst haar deuren in 2015. Echter, de eigenaar van dit restaurant heeft daarvoor al 25 jaar met Al Orzaal in Libanon gewerkt. In deze periode groeide het uit tot een populaire plek om lekker te kunnen eten. De verhuizing van het Libanees restaurant naar Rhenen is dan ook een aanwinst voor de stad.

De pure Libanese smaken zorgen dat je perfect kunt proeven van deze buitenlandse eetcultuur. De menukaart kent een uitgebreid aanbod aan voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende verrassingsmenu’s. Met deze menu’s laat je de keuzes over aan de chef-kok. Je kunt jezelf dan helemaal laten verassen door de Libanese keuken. Er zijn ook verschillende vegetarische mogelijkheden en kindergerechten op de menukaart terug te vinden.

Al Orzaal: een boomhutje

Bij dit Libanees restaurant in Rhenen staan de waarden hygiëne, kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel. Ze vinden het dan ook belangrijk dat haar gasten zich thuis voelen in het restaurant. De naam van het restaurant Al Orzaal is hierop gebaseerd. Het betekent namelijk ‘een boomhutje’. Een plek waar een ieder zich vrij kan voelen en het fijn vind om te eten. Als je bij dit Libanees restaurant in Rhenen wilt eten raden wij je aan telefonisch te reserveren.

Openingstijden

Het restaurant is alleen op maandag gesloten. Op alle overige dagen is het geopend vanaf 18.00 uur tot 22.00 uur.


Contactgegevens

Herenstraat 50 | 3911 JG Rhenen | info@alorzaal.com | 0317 616 191

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s