Midden in het centrum van Rhenen vind je Brasserie & Bakkerij Van Toor. Dé plek om te genieten van vers en ambachtelijk gebakken broden en broodjes.

Een bakkerij in Rhenen

Al enkele tientallen jaren geleden startte Van Toor als bakkerij in Rhenen. Ondertussen zijn zij uitgegroeid tot een begrip in de stad. Ze beschikken namelijk over een heerlijk en ruim aanbod. Ruim zestig verschillende broden, broodjes en gebak komen dagelijks vers uit de bakkerij. Hierbij staan ambachtelijkheid, kwaliteit en creativiteit centraal. Bakkerij Van Toor heeft zich daarbij onder andere gespecialiseerd in mediterrane broden. Tegenwoordig is de bakkerij uitgebreid met een brasserie. Ideaal om gelijk te kunnen genieten van alle heerlijke bakkersproducten!

Ambachtelijk genieten!

In de brasserie van Van Toor kun je heerlijk genieten van al het lekkers. Voor elk moment van de dag zijn er mogelijkheden. De brasserie opent haar deuren namelijk al om 8.30 uur. Er is dan ook een menukaart voor ontbijt maar ook voor de lunch. Daarnaast biedt de brasserie ook diverse warme gerechten, soepen en maaltijdsalades. Vanzelfsprekend komen de broden van de bakkerij duidelijk terug in de menukaart. Ook kun je bij Van Toor terecht voor een heerlijke high tea. Let op: je dient hiervoor te reserveren. De brasserie is karaktervol ingericht. De ambacht van de bakkerij is hierbij echt de brasserie in gehaald. Daarnaast is het mogelijk om op het terras plaats te nemen. Hier heb je uitzicht over het centrum van Rhenen en de bekende Cuneratoren. Een mooie plek!


Contactgegevens

Molenstraat 2 | 3911 KL Rhenen | www.brasserievantoor.nl | info@bb-vantoor.nl | 0317 612 368

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s