De Koning van Denemarken, uitgegroeid tot een begrip in de regio. Een café restaurant in Rhenen waar u vorstelijk kunt genieten.

  • Uit eten in Rhenen
  • Restaurant Koning van Denemarken Rhenen

De rijke menukaart van De Koning van Denemarken

Er zijn verschillende mogelijkheden bij restaurant De Koning van Denemarken. Bij het café restaurant kunt terecht voor een diner en lunch. Maar ook voor een borrel of high tea is dit een fijne plek. Het restaurant heeft dan ook verschillende menu kaarten. Elk menu kent voldoende variatie en biedt ook mogelijkheden voor vegetariërs. Daarnaast is in het diner menu een kinderkaart voor de kleine gasten. De Koning van Denemarken heeft dus voor iedereen op elk moment wat lekkers. Laat het smaken!

Een koninklijke ervaring

Al tientallen jaren is De Koning van Denemarken gevestigd in Rhenen centrum. Het restaurant beschikt over een warme en eigentijdse stijl. Daarnaast hangt er altijd een gezellige en informele sfeer. U kunt zich dan ook voorstellen dat dit restaurant bekend is in de regio. Bij De Koning van Denemarken kunt u zowel binnen als buiten eten en/of drinken. Vooral in de zomerperiode is het terras erg gewild. U heeft dan uitzicht op de Cunerakerk, het centrum maar ook de Rijn met natuur. Een plek waar u tot laat in de avond lekker kunt zitten.

Openingstijden

De Koning van Denemarken is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. De sluitingstijden variëren. Deze kunt u vinden op de website van het café restaurant. We raden u aan om te reserveren.


Contactgegevens

Utrechtsestraatweg 2 | 3911 TT Rhenen | info@dekoningvandenemarken.nl | 0317 612 085

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s