Kwalitaria Délifrance Colijn

Kwalitaria Colijn, de snackbar in Rhenen waar lekker eten met duurzaamheid en kwaliteit samen gaat. En dat allemaal met producten van Hollandse bodem!

Hollandse bodem bij Colijn in Rhenen

Bij Kwalitaria Colijn in Rhenen komen de gebruikte producten uit Nederland. Hierbij houden zij ook nog rekening met duurzaamheid. Er wordt bijvoorbeeld geen plofkip verwerkt in de gerechten. Vanzelfsprekend gebruikt de snackbar dan ook verse producten en toppings. De vele mogelijke combinaties zorgen voor een uitgebreide menukaart. Naast de vaste menukaart van Kwalitaria Colijn, zijn er ook altijd seizoensgebonden gerechten. Er worden dan speciale gerechten gemaakt voor de tijd van het jaar. Je vindt er ook complete burgermenu’s met friet. Hierbij kan je kiezen uit  rundvlees, kip of vegetarische burgers. Kortom, voor iedereen zit er wel wat lekkers tussen!

Door de fijne inrichting kan je ook lekker bij de snackbar eten. De gezellige en informele sfeer zorgt dat je hier prima met kinderen kunt zitten. Daarbij hoef je ook niet zo lang op je eten te wachten. Kwalitaria bevindt zich in het centrum van Rhenen. Handig als je tijdens of na een bezoek aan het centrum snel uw honger wilt stillen. Je kunt er ook tijdens lunchtijd al terecht.

Bestellen bij Colijn

Zoals net aangegeven kan je eten uitstekend bij de snackbar nuttigen. Maar het is ook mogelijk om je bestelling mee naar huis te nemen. Je kunt je bestelling dan telefonisch, online of in de snackbar doorgeven. Kwalitaria Colijn biedt hierbij een bezorgservice aan. Vanzelfsprekend kan je ook de bestelling op komen halen.


Contactgegevens

Herenstraat 38 | 3911 JE Rhenen | www.kwalitaria.nl | colijn@kwalitaria.nl | 0317 615 056

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s