Puur genieten bij restaurant Magnolia in Rhenen. Een restaurant op de Grebbeberg waar u heerlijk kunt eten. Het is onderdeel van hotel ’t Paviljoen.

  • Menukaart Magnolia
  • Restaurant Magnolia Rhenen

Magnolia menukaart: het beste van elk seizoen

Je vindt op de menukaart van Magnolia alleen gerechten met dagverse producten. Dit betekent dat van voorgerecht tot dessert, alles ambachtelijk is gemaakt. Het restaurant houdt hierbij rekening met de beste producten van het seizoen. Je krijgt dan ook het lekkerst van de natuur op je bord. Vanzelfsprekend kan je bij restaurant Magnolia vanaf de menukaart bestellen. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor het suprisemenu. Je krijgt dan een vijfgangen verassingsdiner van de chef-kok.

Culinair genieten bij dit restaurant op de Grebbeberg

Restaurant Magnolia is gelegen op de Grebbeberg. Je komt bij het restaurant in een nette en toegankelijke sfeer terecht. Daarbij kan je met lekker weer ook op het terras plaatsnemen. Magnolia ligt op loopafstand van Ouwehands Dierenpark. Het is dan ook een mooie plek om te dineren of lunchen na een bezoek aan het dierenpark. Daarnaast kan je gelijk het bos op de Grebbeberg in lopen voor een wandeling. Heerlijk!

Openingstijden

De openingstijden van restaurant Magnolia in Rhenen wijken alleen op zondag af. Op zondag opent het restaurant om 12:00 uur en sluit om 21:00 uur. Alle overige dagen van de week gelden de openingstijden 12:00 uur – 21:30 uur. Er is een privé-parkeerplaats aanwezig met genoeg ruimte. Je kunt de auto hier gemakkelijk parkeren.


Contactgegevens

Grebbeweg 103-105 | 3911 AV Rhenen | info@restaurant-magnolia.nl | 0317 619 003