Een heerlijke plek om te genieten van een ruim assortiment aan ijs. Bij Martino IJs ben je aan het juiste adres.

Genieten van Martino IJs smaken

Je vindt deze ijssalon midden in het centrum van Rhenen. Al sinds het jaar 1985 maken zij zelf het ijs. En met succes! Verschillende keren wist de ijssalon in de prijzen te vallen. Meerdere keren werd bijvoorbeeld de gouden ijsspatel gewonnen. Een prijs voor de lekkerste ijs smaak. Je vindt natuurlijk naast deze prijswinnaars een ruim aanbod aan andere ijs smaken. Er zijn klassieke- en vruchtensmaken maar ook altijd enkele out of the box ijs smaken.

IJssalon Martino, een begrip in Rhenen

Het ambachtelijk gemaakte ijs van ijssalon Martino is zeer bekend. Niet alleen in Rhenen maar ook vanuit omliggende streken komt men hier graag een ijsje eten. Het ijs van de Meester IJsbereider valt dan ook goed in de smaak. De ijssalon beschikt over een ruim terras waar je heerlijk kunt zitten. In de zomermaanden is het terras dan ook regelmatig gezellig druk. Tevens rijden er in de zomerperiode ijskarren door Rhenen van Martino IJs. Je kunt via Facebook en Twitter volgen waar de karren zullen rijden.

De ijssalon is vanaf maart t/m oktober geopend. De actuele openingstijden kun je op de website van Martino IJs vinden. Dit varieert per maand.


Contactgegevens

Frederik van de Paltshof 48 | 3911 LB Rhenen | www.martinoijs.nl | 0317 613 033

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s