Restaurant Het Oude Gemeentehuis, een plek waar je kunt genieten van superverse gerechten. Een combinatie tussen hoge kwaliteit en een laagdrempelige formule. Je hebt bij dit restaurant een heerlijke avond uit eten in Rhenen.

  • Restaurant Oude Gemeentehuis

Concept Oude Gemeentehuis Rhenen

Het Oude Gemeentehuis in Rhenen dankt haar naam aan het gebouw waar het restaurant gevestigd is. Dit was namelijk het voormalige gemeentehuis van de stad.  Rond het concept van Het Oude Gemeentehuis in Rhenen werd gekozen voor een meer laagdrempelige formule. Een mix van verse producten, kwaliteit en mooie prijzen kenmerken de dinerkaart. Alle ingrediënten voor een leuke avond uit eten zijn aanwezig.

Kwaliteit als ingrediënt

Je vindt bij Het Oude Gemeentehuis in Rhenen een restaurant dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Dit is beloond met meerdere prijzen. Je gaat namelijk uit eten bij een restaurant met een Bib Gourmand. Een speciale prijs die door Michelin wordt uitgereikt aan restaurants met een ultieme prijs-kwaliteit verhouding. Succes dat zij al eerder wisten te bereiken. Voordat Het Oude Gemeentehuis in Rhenen haar deuren opende, hadden de huidige eigenaren een hotel in Zwitserland. Hierbij werd een Michelinster bemachtigd.

Lekker lunchen

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor een lekkere lunch. Het restaurant gebruikt hierbij een speciale lunchkaart. De nette inrichting van het restaurant mag ook zeker niet vergeten worden. Samen met het terras maakt dit de plek compleet voor een fijne middag en/of avond.

Openingstijden en reserveren

Je kunt bij dit restaurant online reserveren. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch te reserveren. Het Oude Gemeentehuis in Rhenen is geopend op woensdag t/m zondag vanaf 11.30 uur tot 21.30 uur.


Contactgegevens

Herenstraat 47 | 3911 JB Rhenen | receptie@restauranthetoudegemeentehuis.nl | 0317 740 294

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s